Probleme pentru Ioana Filimon din cauza iubitului posesiv. Ar fi sechestrată în Turcia

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/08/2019, 15:38
Probleme pentru Ioana Filimon din cauza iubitului posesiv. Ar fi sechestrată în Turcia
Ioana Filimon a plecat în Turcia imediat după ce s-au încheiat filmările de la Ferma. Sursa foto: Instagram.com

Frumoasa Ioana Filimon și iubitul milionar se pare că au relație tumultoasă. Potrivit unor surse apropiate fostei concurente de la ”Ferma – Un nou început” Ioana Filimon se află în Turcia unde este ținută împotriva voinței sale. 

Ioana Filimon sechestrată în Turcia de iubitul milionar?

Fosta Miss România 2016 Ioana Filimon a plecat în Turcia după încheierea contractului cu ”Ferma”. Deși frumoasa concurentă a emisiunii de la Pro TV postează pe rețelele de socializare fotografii alături de iubitul milionar, surse apropiate vedetei spun că aceasta ar fi sechestrată în Turcia, potrivit spynews.ro.

Apropiații vedetei mai spun că milionarul a făcut o mică obsesie pentru frumoasa brunetă căreia i-a interzis să se mai întoarcă în România. De asemenea, sursele Spynews mai spun că foarte puțini prieteni au reușit să ia legătura cu modelul.

Însă, realitatea pare alta pe rețelele de socializare. „Îţi trebuie puţine lucruri ca să fii fericit!”,  a scris Ioana la o fotografie în care apare alături de iubitul milionar în weekend-ul care tocmai a trecut, totodată, numindu-l pe iubitul milionar „my husband”.

Ioana Filimon și iubitul care se pare că a sechestrat-o în Turcia
Iubitul posesiv al Ioanei Filimon i-a interzis frumoasei brunete să se mai întoarcă în țară. Sursa foto: Instagram.com

Cine este iubitul milionar al Ioanei Filimon

Afacerist turc Cengiz Şıklaroğlu este nimeni altul decât fostul logodnic al cântăreței Otilia Bilionera. Ioana Filimon l-a cunoscut pe iubitul posesiv în momentul în care cântăreața a povestit la ”Ferma” depsre viața de lux pe care o duce alături de iubitul milionar. Se pare că Ioana i l-a suflat pe afaceristul turc fostei sale rivale din emisiune.

Afaceristul turc a ținut prima pagină a ziarelor în urmă cu câțiva ani în urma unui incident controversat. Milionarul a ajuns chiar și după gratii. În plus, în urmă cu 14 ani iubitul Ioanei Filimon și-a pierdut sufletul pereche după ce femeia pe care o iubea a murit. Se pare că bărbatul nu și-a revenit nici acum.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×