Otilia Bilionera și Ioana Filimon s-au duelat la Ferma, de la Pro TV! Cine a câștigat?

Dan Stancu   
în Reality show
15/03/2019, 10:37
Otilia Bilionera și Ioana Filimon s-au duelat la Ferma, de la Pro TV! Cine a câștigat? GALERIE FOTO

Ediția din 14 martie a emisiunii Ferma, de la Pro TV, le-a oferit telespectatorilor un duel cu final neașteptat. Otilia Bilionera și Ioana Filimon s-au întrecut pentru a rămâne în competiție și, la final, anunțul prezentatoarei Mihaela Rădulescu a suprins pe toată lumea.

Otilia Bilionera și Ioana Filimon s-au duelat la Ferma, de la Pro TV! Emoții până la final

A fost cel mai sexy duel de la Ferma de până acum. Otilia Bilionera era foarte încrezătoarea la duel, în timp ce Ioana Filimon a recunoscut că emoțiile au cuprins-o. „Am emoții, dar sunt emoții constructive, dar cred ca vor fi foarte bune pentru mine. Las fermier pe o persoană care a crezut în mine”, a spus Ioana Filimon.

Ea a reușit să câștige prima probă, cele două fiind nevoit să treacă prin noroi pentru a aduna cartofi. Ioana Filimon a intrat apoi încrezătoare și în următoarea fază a concursului. A stat bine pe o bârnă și a început în forță bătaia cu perne. A reușit să o învingă și de această dată pe Otilia Bilionera, care însă nu a plecat acasă. „Surpriza duelului este că, în seara asta, el se încheie fără eliminare”, a anunțat prezentatoarea Mihaela Rădulescu.

Otilia Bilionera și Ioana Filimon s-au duelat la Ferma, de la Pro TV
Otilia Bilionera și Ioana Filimon s-au duelat la Ferma, de la Pro TV. Amândouă rămân în concurs.

Regina duelurilor de la Ferma

Ioana Filimon și-a reconfirmat, astfel, renumele de „regina duelurilor”. Fosta Miss România este mereu plină de energie și cu zâmbetul pe buze, iar atitudinea pozitivă o ajută să facă față cu brio provocărilor din concurs. La Ferma, ține de fiecare dată să demonstreze că poate face față oricărei situații.

„Lumea mă percepe ca pe o fată care nu știe să facă nimic, oamenii cred că doar aparențele contează dacă sunt fotomodel și am câștigat concursuri de miss. Sunt mai mult decât atât și asta voi demonstra la Ferma”, a declarat frumoasa din Timișoara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×