Live Stream Online emisiunea Ferma pe Pro TV – Joi, 14 martie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/03/2019, 20:00
Live Stream Online emisiunea Ferma pe Pro TV – Joi, 14 martie
Astăzi se difuzează un nou episod din Ferma

Joi seara Pro TV difuzează un nou episod din Ferma, concursul care a cucerit audiențele în această primăvară, cu multe întorsături de siuație și momente pline de suspans. În ediția din această seară, fermierii petrec, după care urmează un nou duel spectaculos.

Live Stream Online emisiunea Ferma pe Pro TV – Joi 14 martie. Se anunță o nouă ediție incendiară

În episodul de astăzi, vom vedea cum se pregătesc concurenții pentru un nou duel ce se anunță mai intens ca niciodată. Înainte de toate, însă, e rost de petrecere. Brigitte Sfăt își aniversează ziua de naștere în fermă, astfel că toată lumea va fi pusă pe distracție.

Nu lipsesc însă nici momentele tensionate. „Muncesc ca o sclavă de ziua mea! Nimeni nu mă ajută!” , își strigă of-ul fosta soție a lui Ilie Năstase, nemulțumită de impasibilitatea colegilor din fermă. Spre seară însă, spritele se vor calma, cu ajutorul Mihaelei Rădulescu, care îi invită pe concurenți la o petrecere pe cinste. Nu vor lipsi nici ținutele de gală.

Mihaela Rădulescu le-a pregătit o surpriză concurenților
Mihaela Rădulescu le-a pregătit o surpriză concurenților

Emisiunea Ferma Live Video de la ora 21:30

După ce încing o petrecere pe cinste, concurenții vor avea parte de un nou duel încrâncenat și plin de surprize. Rămâne de văzut pe cine va alege Otilia să înfrunte în arena dueliștilor. Pe de altă parte, între concurenți își fac apariția noi discuții care vor zdruncina serios alianțe ce păreau de neclintit.

Cătălin Moroșanu și-a luat prin suprindere colegii din fermă, cu o mărturisire emoționantă despre soția sa, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 17 ani. Cei doi au împreună și o fetiță

Avem 17 ani de relație. Vă dați seama? O viață de om. Avem o fetiță de 8 ani. A făcut multe pentru mine, este un echilibru în viața mea și m-a iertat de multe ori. Este o femeie minunată, nu aș renunța niciodată la ea”  , a spus cel supranumit „Moartea din Carpați”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×