Probleme pentru Cătălin Botezatu! Iubita sa, Monica Hill, operată de urgenţă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
31/01/2019, 15:04
Probleme pentru Cătălin Botezatu! Iubita sa, Monica Hill, operată de urgenţă GALERIE FOTO
Iubita lui Cătălin Botezatu, Monica Hill, are probleme de sănătate

Cătălin Botezatu are probleme, pentru că cea despre care s-a tot spus că este iubita sa, Monica Hill, a fost operată de urgență. Zvonurile cum că cei doi ar fi împreună au început în vara anului trecut, când Monica Hill și Botezatu s-au distrat împreună la Untold 2018.

Din acel moment, bruneta sexy a început să fie, în ochii oamenilor, partenera de viață a creatorului de modă. În prezent, tânăra a ajuns de urgență pe mâna medicilor, aceștia descoperindu-i fetei un chist ovarian.

Iubita lui Cătălin Botezatu, Monica Hill, a fost operată de urgență

„Da, chiar am fost la mai mulţi doctori, am avut nevoie de mai multe opinii legate de problema aceasta. Am avut multe simptome şi chiar m-am simţit foarte rău, nu am ieşit o săptămână din casă… Nu, nu este o operaţie care durează foarte mult şi nici internată nu o să fiu nevoită să stau mai mult de două zile. Este o recuperare uşoară.

Probleme pentru Cătălin Botezatu! Iubita sa, Monica Hill, operată de urgenţă
Tânăra a reprezentat România la concursul Miss Intercontinenta

În două săptămâni aş putea să-mi reiau activităţile zilnice. Cred că va fi de 0,5 – 1 centimentru cicatricea şi va dispărea foarte repede. Sunt foarte bine acum, cel puţin din punct de vedere psihic, am mulţi prieteni care mă susţin”, a declarat Monica Hill pentru spynews.ro.

Probleme pentru Cătălin Botezatu! Iubita sa, Monica Hill, operată de urgenţă
Zvonurile cum că cei doi ar fi împreună au început în vara anului trecut, când Monica Hill și Botezatu s-au distrat împreună la Untold 2018

Tânăra a reprezentat România la concursul Miss Intercontinental, ce s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. Clujeanca a făcut primii pași în modelling de la vârsta de 12 ani și a lucrat cu mulți creatori de modă renumiți din țară, precum Romanița Iovan, George Hojbotă, însă a ales să se oprească la Cătălin Botezatu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×