Monica Hill s-a fotografiat la duș cu un alt bărbat! Iubita lui Cătălin Botezatu a întrecut orice limită

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/01/2019, 10:47
Monica Hill s-a fotografiat la duș cu un alt bărbat! Iubita lui Cătălin Botezatu a întrecut orice limită GALERIE FOTO
Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu, i-a călcat strâmb? Aceasta s-a pozat la duș cu un alt bărbat

Tânăra iubită a lui Cătălin Botezatu a pozat în ipostaze de neimaginat cu un alt bărbat! Renumitul fotomodel, cunoscută și ca ”puștoaica lui Bote” a postat recent pe site-urile de socializare o fotografie sub duș, alături de un bărbat. Totul s-a petrecut în timpul unei ședințe foto, unde focoasa brunetă și bărbatul au pozat cât mai incitant. Cum arată relația dintre marele designer și Monica Hill? Iată cum s-au cunoscut cei doi!

Chiar m-am îndrăgostit, pot spune asta. Bun de însurat știu că sunt, dar nu o să fac asta niciodată. Am sunat-o de trei ori și nu mi-a răspuns. Deja mă îngrijorez. Nu o să o cunoașteți„, a declarat Cătălin Botezatu.

Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu, fotografiată cu un alt bărbat, la duș

Tânăra iubită a lui Cătălin Botezatu, burlacul suprem al lumii mondene, s-a lăsat pozat, în timpul unei ședințe foto, în ipostaze intime alături de un alt bărbat. Cu toate că designerul nu a recunoscut public relația cu frumoasa brunetă, apropierile dintre cei doi par să spună altceva.

Monica Hill, poze la duș cu un fotomodel
Monica Hill, poze la duș cu un fotomodel

Fraților, o cunosc de… nici nu vreau să spun de câți ani, că era minoră. Nu s-a întâmplat nimic atunci. A prezentat pentru mine, am apărut de foarte multe ori cu ea, dar văd că acum lumea s-a sesizat. Am fost cu ea și anul trecut. Bine, anul trecut erau mai multe la masă. Nu e nicio relație, suntem prieteni, ne vedem. Chiar acum m-am despărțit de ea. Nu am nimic special cu ea, așa de vară, da. Nu am o relație, dar îmi bate inima după cineva care e la mare, mare distanță. Chiar m-am îndrăgostit, pot spune asta. Bun de însurat știu că sunt, dar nu o să fac asta niciodată. Am sunat-o de trei ori și nu mi-a răspuns. Deja mă îngrijorez. Nu o să o cunoașteți”, a declarat Cătălin Botezatu despre Monica Hill.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×