Cine este Monica Hill, bruneta nedezlipită de Cătălin Botezatu, la Untold

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
05/08/2018, 21:41
Cine este Monica Hill, bruneta nedezlipită de Cătălin Botezatu, la Untold GALERIE FOTO

Anul acesta, la Untold, Cătălin Botezatu a fost nedezlipit de o brunetă focoasă, cunoscută în lumea mondenă ca Monica Hill. Modelul cu care Cătălin Botezatu a mai apărut și în alte ocazii, a făcut furori la cel mai tare festival muzical din România.

Monica Hill, care a apărut și în anturajul DJ-ului Silviu Andrei, este într-adevăr o prezență care nu te poate lăsa indiferent. Ea a reprezentat țara noastră la la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, desfășurat în Egipt, la Hurghada. Partenera lui Botezatu de la Untold a început cariera de modelling încă de la vârsta de 12 ani, lucrând până în prezent cu designeri cunoscuți. Pe lângă Cătălin Botezatu, care nu putea să lipsească, bineînțeles, ea a mai colaborat cu Romaniţa Iovan și George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia.

Cătălin Botezatu a fost surprins alături de Monica Hill, la Untold
Cătălin Botezatu a fost surprins alături de bruneta Monica Hill, la Untold 2018

Cine este Monica Hill, bruneta nedezlipită de Cătălin Botezatu la Untold

Potrivit celor de la Cancan.ro, Cătălin Botezatu are o relație foarte apropiată cu Monica Hill. Cei doi s-au sărutat cu patos la festivalul Untold de la Cluj, dar au trecut și la pipăieli destul de intime. Totul a fost imortalizat, chiar ei punând pe rețelele de socializare o imagine în care designerul îi pune mâna pe sân. Mai mult, Cătălin Botezatu a invitat-o pe Monica la masa lui, pe care a plătit nu mai puțin de 2.500 de euro, așa cum am scris aici. Bruneta lui Cătălin Botezatu, de care a fost de-a dreptul nedezlipit la Untold, este obișnuită cu platourile de televiziune, ea apărând în diverse ipostaze la TV. De asemenea, Monica nu are nici cea mai mică inhibiție în fața aparatului de fotografiat, imagini cu ea aproape goală făcând acum deliciul bărbaților din România.

Bruneta lui Cătălin Botezatu a fost nedezlipit de bruneta Monica Hill
Bruneta lui Cătălin Botezatu a fost nedezlipit de bruneta Monica Hill
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×