Cât costă o masă VIP la UNTOLD? Vedetele de la noi au scos sume frumușele din buzunar

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
04/08/2018, 18:04
Cât costă o masă VIP la UNTOLD? Vedetele de la noi au scos sume frumușele din buzunar GALERIE FOTO
Vedete noastre sunt dispuse să scoată sume frumușele din buzunar pentru a beneficia de o masă VIP la UNTOLD

Cât costă o masă VIP la UNTOLD? Cei care au vrut să stea în primul rând, și vorbim aici în principal despre vedetele autohtone, au fost nevoiți să scoată din buzunar sume frumușele. Astfel, Cabral, Cătălin Botezatu și Gina Pistol sunt doar câteva dintre personajele cunoscute de la noi care au preferat să urmărească artiștii care au urcat pe scenă de la o masă din rândul întâi.

Până acum, au trecut deja primele două nopți ale celui mai mare festival de muzică din România, iar asta nu fără a se cheltui sume uriașe, așa cum era de așteptat. Vă prezentăm mai jos prețurile pentru acest ”moft” pe care și l-au permis doar o parte din zecile de mii de festivalieri aflați în aceste zile la Cluj.

Mega-maratonul UNTOLD a fost preferatul vedetelor de la noi, având în vedere că parcă în nici într-un alt an nu au participat în număr atât de mare. În primele nopți ale festivalului, au urcat pe scenă trupe și DJ-i cunoscuți precum: The Prodigy, Steve Aoki, Tiesto, Diplo, The Chainsmokers, Jason Derulo, Kygo, Afrojack, Don Diablo sau Dimitri Vegas&Like Mike. Pe Arena Cluj, s-a creat o atmosferă magică, în fiecare seară. Festivalierii au fost susținuți anul acesta și de vremea frumoasă, care nu i-a mai alungat în cele mai tari momente ale petrecerii.

Cabral este unul dintre cei care au preferat o masă în zona VIP, la UNTOLD
Cabral este unul dintre cei care au preferat o masă în zona VIP, la UNTOLD

Cât costă o masă VIP la UNTOLD? Ultimul ”moft”, în România

Vedetele din România care și-au dorit să își asigure atât distracția cât și confortul în cadrul UNTOLD au preferat să vadă spectacolul de sunete și lumini din primul rând. Și asta nu oricum! Cătălin Botezatu, Cabral și Gina Pistol, spre exemplu, au plătit câte 2.500 de euro, pentru a sta la masă, într-o zonă de unde se vede cel mai bine și sunt cel mai aproape de artiștii care evoluează pe scenă. Pe măsură ce înaintai spre mulțime, însă doreai să stai tot la o masă cu vedere la scenă, scoteai din buzunar sume mai mici. Astfel, în cel mai îndepărtat rând de mese ajungeai să plătești doar 400 de euro.

Și chiar dacă avem de-a face cu sume destul de mari, aflați că cele 30 de mese pregătite de organizatori s-au epuizat în cel mai scurt timp. Zona VIP, acolo unde în mod normal au fost instalate locurile cele mai râvnite de la UNTOLD, a fost atracția celor care au vrut să beneficieze de cele mai bune condiții în timpul celor 4 zile de festival. Astfel, aceste bilete s-au vândut mai repede decât Jason Derulo sau Don Diablo au aflat că vor le că vor ajunge  pe scenele de la UNTOLD.

Gina Pistol a venit fără Smiley, la UNTOLD și a preferat, de asemenea, o masă în zona VIP
Gina Pistol a venit fără Smiley, la UNTOLD și a preferat, de asemenea, o masă în zona VIP

Gina Pistol, singură la UNTOLD, ediția 2018

Una dintre vedetele care au ajuns la UNTOLD și care au preferat un loc la mesele VIP a fost Gina Pistol. Spre stupoarea celor prezenți, vedeta a venit singură, fără Smiley, cel cu care toată lumea știe că are o relație. Prezentatoarea TV a și explicat de ce a ajuns într-o astfel de situație: ”Am venit cu foarte mulți prieteni, iubi mai trebuie să și muncească”, a explicat Gina.

De asemnea, ea a menționat și motivele pentru care nu a putut să stea departe de UNTOLD. ”Am fost anul trecut și mi-a plăcut foarte mult. De asta am revenit și anul acesta. Este cea mai cool atmosferă într-o locație feerică, oameni buni, muzică faină. Chiar îmi place… Vreau să ascult artiștii mei preferați și să mă simt bine. Îmi e greu să fac un top al artiștilor, dar vreau să ajung la The Prodigy, neapărat. Mai au și prietenii mei artiști preferați”, a mai spus Gina Pistol, pentru  Cancan.ro. Așadar, pentru muzică și voie bună, pe Gina Pistol nu a mai interesat-o cât costă o masă în zona VIP la UNTOLD, pentru că nimic nu este prea mult pentru confortul ei!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×