Incendiu pe scenă, la UNTOLD! Ce s-a întâmplat

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
03/08/2018, 13:41
Incendiu pe scenă, la UNTOLD! Ce s-a întâmplat
Festivalul Untold a fost deschis cu flăcări ! Un incendiu a avut loc in mijlocul concertului!

Incendiu pe scenă, la UNTOLD! Prima seară a festivalului a fost presărată cu surpize… neplăcute. Scena a luat foc din cauza unor  artificii și lasere. Festivalierii au fost luaţi prin surprindere când lucrurile au scăpat de sub control şi o parte a construcţiei a fost cuprinsă de flăcări.

Festivalul Untold 2018
Untold este un festilval iubit de cand a fost organizat in România pentru prima data, iar de atunci a fost declarat drept cel mai tare festival muzical din Europa.

Pe 2 august, joi, a început unul din cele mai așteptate festivaluri din vara aceasta. Din nefericire, jocul de artificii și lasere a aprins scena prea tare. Pompierii au intervenit imediat să stingă flăcările care au cuprins scena de la Untold. Datorită intervenției la timp a pompierilor, flăcările au fost stinse rapid. Spre norocul celor aflați la festival, totul s-a sfârșit cu bine, iar distracția a continuat.

Incendiu la Untold
Festivalul Untold a fost deschis cu flăcări ! Un incendiu a avut loc in mijlocul concertului!

Cine va canta pe marea scena a festivalului Untold?

Cei care vor concerta pe scenele festivalului din Cluj-Napoca, intre 2 si 5 august 2018 sunt unii dintre cei mai cunoscuti din lume. Nume precum: Black Eyed Peas, The Chainsmokers, Jason Derulo, The prodigy, Armin van Bureen, Kygo sunt cei care îi vor face pe cei veniti la festival să petreacă ore în şir, chiar şi în picioare.

A fost sau nu incendiul?

Mulți s-au întrebat dacă este adevărată știrea, fiind transmise informații doar în unele televiziuni. Totul s-a dovedit a fi real, în urmă confirmării purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

„A fost vorba despre un echipament de producere a efector speciale. Acolo se aflau și niște materiale decorative. Sunt acele tunuri cu confetti. Au fost niște materiale în apropierea echipamentului care producea efecte speciale care au fost angrenate într-o ardere necontrolată. În primă fază, s-a încercat înăbușirea cu o folie. Apoi, în apropiere se afla un ofițer de pompieri din dispozitivul de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor care a folosit un stingător. Focul a fost stins în mai puțin de câteva zeci de secunde. Totul a durat un minut. Nu a fost nimeni rănit. Și organizatorii au avut stingătoare acolo, însă colegul nostru a fost mai rapid și a rezolvat problema”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Citeşte şi: Sorin Gadola, cofondator Untold: „Cu toţi banii din lume nu mai pot face nimic pentru mine”

Ce au spus organizatorii Untold înainte de incendiu?

„Am pregătit un spectacol de lasere şi focuri de artificii, dar şi un filmuleţ proiectat pe cele doua ecrane ale scenei principale despre tema Untold, Wolf Spirit. Scena principala amplasata pe stadionul Cluj Arena este de doua ori mai mare decât cea de anul trecut, are 31 metri înălţime şi peste 80 de metri la bază. Scena are 3.000 mp de decor, iar pentru prima dată vor fi încorporate elemente 3D prin prezenta personajelor principale din conceptul creativ al ediţiei 2018 a Untold”, au explicat acestia.

Care este programul pe zile Untold 2018?

Joi, 2 august: The Chainsmokers, Afrojack, Diplo, The Asteroids Galaxy Tour, Oliver Heldens, Will Sparks, Nina Kraviz, Pan-pot, Borgore, Pendulum (DJ Set)
Vineri, 3 august: Jason Derulo, Kygo, Tiesto, Don Diablo, KSHMR, Tujamo, Solomun, Modestep, Noisia (DJ Set)
Sâmbătă, 4 august: The Prodigy, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Alesso, Danny Avila, Loco Dice, Seth Troxler, Andy C, Flux Pavilion, The Glitch Mob (DJ Set)
Duminică, 5 august: Black Eyed Peas, Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Jamie Jones, Paul Kalkbrenner, Dub FX, Wilkinson (DJ Set)

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×