Probleme pentru Carmen Harra din cauza uraganului Dorian: „Putea să fie catastrofal”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
06/09/2019, 11:14
Probleme pentru Carmen Harra din cauza uraganului Dorian: „Putea să fie catastrofal”
Carmen Harra s-a speriat din cauza uraganului Dorian. Sursa foto: wowbiz.ro/ Antena Stars. Colaj: Fanatik

Scriitoarea și clarvăzătoarea Carmen Harra a trecut prin clipe de coșmar la începutul acestei săptămâni, când uraganul Dorian care a făcut ravagii în insulele Bahamas, se îndrepta către Statele Unite ale Americii. Harra a povestit că s-a speriat foarte tare, mai ales când formațiunea ciclonică se îndrepta spre statul Florida, unde locuiește dânsa.

Carmen Harra, în ochiul uraganului Dorian

„A trecut deja, acum două zile. Am fost foarte norocoși, uraganul nu ne-a lovit din plin, așa cum a făcut în Bahamas. Am mare suferință de oamenii de acolo. În orice caz, la noi a fost doar mare inundație. Casa mea a fost înconjurată de apă, dar vântul nu a fost puternic, apa nu a intrat în casă, deci am fost foarte norocoși. Apa începe să se retragă. Suntem într-o situație foarte pozitivă, chiar dacă ne-am speriat foarte rău. Putea să fie catastrofal”, a declarat Carmen Harra la Agenția VIP, emisiune difuzată de Antena Stars.

Statele Florida, Carolina de Nord, Carolina de Sud și Georgia au fost sub avertizare meteorologică zilele trecute din cauza uraganului Dorian, de categoria a 5-a (cea mai mare pe această scară). Peste 30 de oameni și-au pierdut viața după ce furtuna supercelulară a atins insulele Bahamas, inundând 60% din suprafața acestora.

carmen harra dorian
Carmen Harra locuiește în Florida, Statele Unite ale Americii. Sursa foto: Antena Stars

Furtuna care a speriat America

Miercuri, uraganul se afla la aproximativ 185 de kilometri distanță de orașul american Jacksonville din statul Florida. Pentru acest stat, meteorologii au schimbat prognoza miercuri, însă au avertizat că locuitorii din Georgia și Carolina de Sud ar putea avea de suferit din cauza furtunii. Din fericire, cei mai mulți s-au ales doar cu o sperietură și o furtună mai zdravănă. Astfel de fenomene meteo sunt deja obișnuite pentru americani, însă nu la intensitatea pe care a avut-o uraganul Dorian, considerat unul din cele mai mari din istorie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×