Ce spune Carmen Harra despre relația dintre Brigitte și Florin Pastramă, după ce s-au căsătorit

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
29/05/2019, 08:43
Ce spune Carmen Harra despre relația dintre Brigitte și Florin Pastramă, după ce s-au căsătorit GALERIE FOTO
Predictia facuta de Carmen Harra pentru relatie dintre Brigitte Sfat si Florin Pastrama

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra revine cu o nouă previziune pentru Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, care tocmai ce s-au cununat civil, în urmă cu câteva zile. Ultima predicție făcută de Carmen Harra pentru Brigitte Sfăt s-a împlinit, dar a fost una tristă.

Carmen Harra revine cu o previziune sumbră pentru Brigitte Sfăt și Florin Pastramă

Celebra clarvăzătoare i-a spus, de fapt, lui Ilie Năstase că se va despărți de Brigitte Sfăt, însă fostul tenismen s-a supărat atunci pe Carmen Harra. Timpul însă a dempnstrat că Harra a avut dreptate, iar cei doi au mers pe căi diferite.

Acum, clarvăzătoarea stabilită peste Ocean are din nou vești proaste pentru Brigitte Sfăt. Carmen Harra recunoaște că cei doi sunt compatibili din punct de vedere numerologic, dar spune că relația lor va dura atâta timp cât există intensitate. Dacă dispare intensitatea, dispare și relația!

Carmen Harra relatie Brigitte Sfat si Florin Pastrama
Carmen Harra spune ca relatia dintre Brigitte Sfat si Florin Pastrama este sortita esecului

Ce i-a urat Ilie Năstase lui Brigitte Sfăt și lui Florin Pastramă?

”Conform numerologiei, Brigitte și Florin Pastramă sunt codificați amândoi cu numărul 6. Energetic vorbind, între Brigitte și Florin este o potrivire și o relație karmică. Relațiile karmice sunt foarte intense, dar au dezavantajul că se dărâmă brusc. Acestei relații îi dau o șansă pentru o perioadă de timp în care va fi foarte intensă.

Eu i-am spus de la început lui Ilie Năstase (fostul soț al lui Brigitte Năstase – n.r.) că va divorța de Brigitte, iar atunci el s-a supărat pe mine. Dar iată că am avut dreptate, iar Ilie Năstase a divorțat de Brigitte.

Însă lui Brigitte îi dau șansa unei relații foarte interesante cu Pastramă, pentru că între ei există o compatibilitate. Toate acestea rezultă din compatibilitatea numerologică, iar numerologia este o știință veche”, a spus Carmen Harra, pentru Click!

Fostul tenismen Ilie Năstase nu a rămas indiferent și a reacționat imediat după ce Brigitte și Pastramă s-au căsătorit civil. „Trebuia să renunțe mai demult la numele de Năstase. Eu am o soție care îmi poartă deja numele și cu care voi face nuntă în august. Nu-i urez nimic, îmi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum și mă interesează doar de mine și de soția mea”, a declarat fostul tenismen, potrivit aceleiași surse.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×