Probleme pentru Anca Serea înainte să nască! Soția lui Adi Sînă a dezvăluit când va aduce pe lume încă un copil

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/07/2019, 19:16
Probleme pentru Anca Serea înainte să nască! Soția lui Adi Sînă a dezvăluit când va aduce pe lume încă un copil
Anca Serea urmează să nască în curând. Soția lui Adi Sînă va aduce pe lume cel de-al șaselea copil Sursa foto: Instagram

Anca Serea urmează să nască peste o lună, între 10-15 august. Soția cântărețului Adi Sînă va aduce pe lume cel de-al șaselea copil, o fetiță care va purta numele Leah.

Anca Serea are probleme cu cea de-a șasea sarcină

Anca Serea urmează să aducă pe lume cel de-al șaselea copil. Soția lui Adi Sînă urmează să nască luna viitoare, între 10-15 august. „Noi mai avem vreo trei săptămâni. Pe 10-15 august voi naște, nu-mi vine să cred că a trecut timpul.”, a declarat Anca Serea în cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Anca Serea a mărturist că a avut ceva probleme cu sarcina confruntându-se cu un deficit de fier și o anemie severă. „A fost mai ușoară sarcina aceasta, mai puțin debutul că am avut probleme cu fierul.”, a mai spus aceasta, potrivit libertatea.ro.

În urmă cu două luni Anca spunea că s-a confruntat cu o anemie severă. „Am probleme cu o anemie severă, dar am reușit, împreună cu medicii, să o stabilizăm… Nu e ușor, dar e foarte frumos. Am chemat ambulanța de două ori, am avut tensiunea mică, am anunțat târziu și familia despre sarcină”, a mai povestit soția lui Adi Sînă.

Anca Serea are 3 copii cu Adi Sînă și încă 2 dintr-o căsnicie anterioară
Soția lui Adi Sînă va naște în mai puțin de o lună o fetiță. Este cel de-al patrulea copil al cuplului
Sursa foto: Instagram

Anca Serea este o persoană activă și a recunoscut că se plictisește în această perioadă

Soția cântărețului Adi Sînă a declarat că este o persoană foarte activă, doar că perioada aceasta se cam plictisește. „Sunt foarte activă, deși sarcina asta nu a fost cea mai bună din punct de vedere al sănătății. Mă cam plictisesc, că nu mai sunt atât de activă ca înainte.”, a mai spus Anca Serea.

Anca nu s-a gândit la kilogramele în plus pe care le-ar putea lua în timpul sarcinii. Din fericire o ajută gena și faptul că este o persoană activă. „Mă ajută fizicul și gena, nu știu câte kilograme am luat. Nu mi-am făcut din asta un scop, am zis să mă bucur de sarcină și să nu mă cântăresc”. Acesta a mai spus la Pro TV că nu ar mai vrea un al șaptelea copil. „La noi a fost magie de șase ori, sper să nu fie și a șaptea”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×