Cum își va numi Anca Serea cel de-al șaselea copil. Este un nume biblic

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
30/04/2019, 08:46
Cum își va numi Anca Serea cel de-al șaselea copil. Este un nume biblic GALERIE FOTO
Care va fi numele celui de-al șaselea copil al Ancăi Serea?

În cursul săptămânii trecute, Anca Serea a făcut anunțul cel mare. Aceasta este însărcinată în 6 luni, cu o fetiță. Fost prezentatoare TV a mărturisit că restul copiilor săi vor fi cei care vor alege numele micței. Se pare că a 3-a fetiță a familiei Sînă va purta un nume biblic.

Care va fi numele celui de-al șaselea copil al Ancăi Serea?

Anca Serea va deveni în curând mămică pentru a 6-a oară. Aceasta a mărturisit săptămâna trecută că este însărinată cu o fetiță. Cum data nașterii se apropie cu pași repezi, vedeta s-a gândit deja la un nume alături de micuții săi. Cea de a 3-a fetiță a familiei Sînă va purta numele de Leeah. „O nouă minune în viaţă noastră! O adevărată binecuvântare anunţată în prag de sărbătoare! În familia noastră e aşteptată cu mult drag #babynr6, este fetiţă. Frăţiorii ei vor decide numele.

Ştiţi cum se spune, că frumuseţea vine din interior? Chiar aşa e! Şi energia bună, aceea generatoare de zâmbete, tot din interior vine. Tu le setezi, tu alegi cum gândeşti, cum reacţionezi, cum trăieşti. Eu aleg să trec peste toate cu zâmbetul pe buze şi să sărbătoresc în fiecare zi energia minunată care vine din interior şi mă face să mă simt mai bună, mai frumoasă, mai puternică! Acum energia din interior vine şi de la fetiţă noastră, #babynr6, pe care o aşteptăm cu mare drag! Mi-am dorit întotdeauna o familie mare, cu mulţi copii. Mi-am dorit chiar şi să devin învăţătoare, tot de dragul copiilor, un vis care, cine ştie, poate chiar se va concretiza cândva”, a scris Anca Serea pe o rețea de socializare.

Cum se va numi cel de-al șaselea copil al Ancăi Serea?
Cum se va numi cel de-al șaselea copil al Ancăi Serea?

Anca Serea, o mămică împlinită

Frumoasa Anca Serea va deveni mămică pentru a șasea oară! Aceasta a anunțat în cursul săptămânii trecute vestea cea mare. Soția lui Adi Sînă este însărcinată în 6 luni, cu o fetiță, a 3-a din familia cuplului.

Anca a mărturisit că în sfârșit va echilibra balanța „pentru că vor fi de acum trei fetiţe şi trei băieţi.” Vedeta și soțul ei, Adi Sînă, mai au încă 5 copii. Toți poartă nume biblice: David, Sarah, Noah, Ava şi Moise.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×