Probleme pentru Alina Pușcaș în cea de-a treia sarcină. Ce se întâmplă cu vedeta Antenei 1

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
23/03/2019, 21:51
Probleme pentru Alina Pușcaș în cea de-a treia sarcină. Ce se întâmplă cu vedeta Antenei 1 GALERIE FOTO
Alina Puscas sufera din cauza sarcinii

Alina Pușcaș este fericită nevoie mare, deoarece se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil al său! Bucuria vedetei de televiziune este, totuși, umbrită de stările de rău provocate chiar de sarcina respectivă. Dacă la primele două sarcini nu a avut probleme, la a treia vedeta se simte destul de rău.

Alina Puscaș suferă din cauza sarcinii

„Acum mă simt bine. În decembrie și ianuarie m-am simțit îngrozitor. Tot ce nu am avut la cele două sarcini precedente, am avut acum. Rău permanent, grețuri, neputință, dureri de cap, somnolență, poftă de mâncare fără margini… Foarte urât și greu a fost în cele două luni.

În decembrie am crezut că mi se întâmplă ceva grav, pentru că făcusem 5-6 teste de sarcină, care mi-au ieșit negative, iar acest lucru mă ducea cu gândul la o afecțiune medicală! Abia în ianuarie, la control, am aflat că, în jurul datei de 27 decembrie, când mi-a ieșit primul test pozitiv, eram însărcinată în două luni. Foarte ciudat… Eram din noiembrie însărcinată, fără să am măcar un semn!”, a spus Alina Pușcaș, pentru Libertatea.

Alina Pușcaș este la a treia sarcină

Soțul vedetei, Mihai Stoenescu, își răsfață foarte mult soția. “El a fost absolut înnebunit de veste. Mai ales în primele două săptămâni din momentul în care am aflat, cred că-mi spunea zilnic, de câteva ori, cât de mult și-a dorit și al treilea copil. Cert e că orice îmi doresc se materializează dar, recunosc, nu sunt pretențioasă sau mofturoasă. (…).

Dorința este de a avea un băiețel și, sincer, nu am simțit în vreun fel ceva legat de sexul copilului. Lumea din jur ar spune că sarcinile «mofturoase» ar prevesti o fetiță (râde). Rămâne de văzut”.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu s-au căsătorit pe data de 17 iunie 2017. Prezentatoarea TV și medicul stomatolog au deja doi copii împreună: Alexandru, care are patru ani şi Melissa Antonia, trei ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×