Alina Pușcaș, cel mai terifiant coșmar: Pur și simplu aștept să mor

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/12/2018, 17:44
Alina Pușcaș, cel mai terifiant coșmar: Pur și simplu aștept să mor
Recent, actrița a vorbit despre ce a speriat-o cel mai tare, dar și despre visul care nu-i mai dă pace de câțiva ani

Prezentatoarea de la ”Te cunosc de undeva” a vorbit despre cel mai terifiant moment. Recent, actrița a vorbit despre ce a speriat-o cel mai tare, dar și despre visul care nu-i mai dă pace de câțiva ani, punând-o de foarte multe ori pe gânduri. ”Cutremurul m-a speriat cel mai tare. Eu nu am trăit vreun cutremur de magnitudine prea mare și nu știu cum ar trebui să reacționez”, a declarat Alina Pușcaș.

Cât despre coșmarul care nu-i dă pace, actrița mărturisește că momentul pe care îl vede în vis în multiple rânduri o îngrozește. ”Nu ştiu de ce, am un coşmar care se repetă de ani şi ani de zile. Visez că sunt într-un bloc de apartamente şi vine apa şi văd cum înghite tot şi eu o văd şi pur şi simplu aştept să mor”, a declarat actrița la Happy Channel.

Alina Pușcaș a vorbit despre cel mai terifiant coșmar al său

Tot din segmentul de vise face parte și dorința ei, de acum ceva vreme. În urmă cu 8 ani, prezentatoare de televiziune începea o carieră de actriță și una de cântăreață, iar când au început să vurgă ofertele de roluri în diferite seriale românești, vedeta a renunțat complet la muzică. Acum, regretă că nu a luat atitudine în acest sens, căci consideră că i-ar sta bine pe scenă.

Alina Pușcaș, cel mai terifiant coșmar: Pur și simplu aștept să mor
Cât despre coșmarul care nu-i dă pace, actrița mărturisește că momentul pe care îl vede în vis în multiple rânduri o îngrozește

”Recent, m-a întrebat cineva de ce nu am început să și cânt și am zis că nu mai am timp să mai fac și asta. Cânt așa, prin casă, cu copiii. A fost, la un moment dat, un trend cu «Cutiuța muzicală», dar mie îmi place să cânt alt gen, nu din astea de copilași. Mie îmi place muzica mai profundă, mai pe blues”, a declarat Alina Pușcaș, conform libertatea.ro.

Alina Pușcaș, cel mai terifiant coșmar: Pur și simplu aștept să mor
Alina Pușcaș, în serialul ”Fructul oprit”

De asemenea, prezentatoarea, cu toate că ar îmbrățișa o carieră muzicală, a precizat că nu s-ar încumeta să participe la show-ul pe care îl prezintă. ”La Te cunosc de undeva nu m-aș băga, că e complicat. Sunt artiști cu experiență, este domeniul lor de activitate, au făcut multe ore de canto, pregătire artistică”, a mai spus prezentatoarea TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×