Alina Pușcaș, clipe de groază din cauza unei bone: ”A scăpat-o în cap pe Melissa”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/12/2018, 15:18
Alina Pușcaș, clipe de groază din cauza unei bone: ”A scăpat-o în cap pe Melissa”
Cum cei doi parteneri au un program foarte încărcat, au fost nevoiți să angajeze mai multe bone care să se ocupe de creșterea copiilor lor

Alina Pușcaș a trecut prin clipe grele din cauza unei bone. Prezentatoarea de televiziune are doi copii, Alexandru și Melissa, împreună cu soțul ei, Mihai Stroenescu. Iar, cum amândoi au un program foarte încărcat, au fost nevoiți să angajeze mai multe bone care să se ocupe de creșterea copiilor lor. Însă, se pare că una dintre ele nu a fost atât de atentă cu fetița cauzându-i o fractură de claviculă, un hematom extern serios și o posibilă, pe vremea aceea, fractură de craniu, scăpând-o în cap. ”Botezul era cel mai important moment, de fapt. Pentru că noi am avut un mic incident cu Meli, când a fost scăpată în cap de bonă. A avut o fractură de claviculă, un hematom extern serios şi a fost suspectă de fisură de craniu. Şi ne-am speriat… Ne-am întors de urgenţă în ţară. Şi chiar dacă noi nu suntem habotnici, am zis: ‘Hai să facem botezul”, a spus prezentatoarea TV.

În continuare, Alina Pușcaș a dezvăluit că subiectul ce ține de bone este sensibil, mai ales în condițiile în care au trecut printr-un episod greu. ” Într-adevăr, problema asta cu bonele este puțin delicată și eu am avut niște episoade destul de neplăcute. Am schimbat până acum 4 bone și de fiecare dată era câte ceva. E greu pentru că e greu să tot aduci pe cineva străin în fața copilului, să se obișnuiască cu el, mai ai și tu grija casei. Totuși, până ajungi să cunoști ca lumea un om, e un străin și atunci tot timpul trebuie să te readaptezi să înțelegi, să faci și puțină psihologie cu ei pentru că altfel nu ai cum”, a adăugat Alina Pușcaș pentru revista Avataje.

Alina Pușcaș a trecut prin clipe de groază din cauza unei bone

alina puscas a trecut prin clipe de groaza din cauza unei bone
Alina Pușcaș, alături de copiii ei

De asemenea, actrița a subliniat și unul dintre criteriile pe baza cărora poate lăsa o persoană să se îngrijească de copiii ei. ”Pentru mine igiena este foarte importantă, nu îmi doresc și nu am tolerat niciodată persoanele care sunt impulsive când vine vorba de copii, să vorbească foarte mult cu ei, să se joace și cam atât. Altceva nu mă interesează, doar să aibă grijă să nu se lovească. Nu sunt nici absurdă și mie mi se întâmplă să fiu o secundă neatentă și să dea cu capul de ușă pentru că e copil, trage tot timpul, face tot timpul ceva, dar e foarte important ca acea persoană care vine în casă să aibă puțin mai multă grijă”, a mai spus prezentatoarea de televiziune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×