Probleme de sănătate pentru Carmen Dan! În ce situaţie se află fostul ministru de Interne

Catalin Nae    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/07/2019, 13:04
Probleme de sănătate pentru Carmen Dan! În ce situaţie se află fostul ministru de Interne GALERIE FOTO
Carmen Dan acuză probleme de sănătate. Sursa foto - facebook

Probleme de sănătate pentru Carmen Dan, fostul ministru al Internelor. Chiar înlocuitorul său, Nicolae Moga a fost cel care a anunţat situaţia pe care o traversează Carmen Dan. Acesta a precizat că nu a apucat până în acest moment să se întâlnească față în față cu cea căreia i-a luat locul. „Nu m-am întâlnit cu Carmen Dan. Știu că are probeme de sănătate. Ieri nu m-am întâlnit cu ea să îi dau un buchet de flori.

Probleme de sănătate pentru Carmen Dan!

Nu e o joacă pentru o doamnă senator acest minister. O să îi mulțumesc pentru activitate, vom continua ce a fost bun”, a declarat Nicolae Moga. Vă reamintim că fostul ministru al Afacerilor Interne, Carmen Dan și-a depus demisia nu înainte de a transmite că nu își reproșează nimic în mandatul pe care l-a avut. „Mi-am depus mandatul. Nu voi cere colegilor mei nimic. Plec cu fruntea sus din fruntea Ministerului de Interne. Înţeleg că nu din cauză că nu mi-am făcut treaba. E o decizie politică”, spunea Carmen Dan.

„Înțeleg că nu intră în discuție niciun criteriu de neperformanță. E o decizie politică, iar eu respect deciziile. Am avut o discuție și referitoare la presiunea străzii. Nu ne-am deranjat până acum, acum deranjează. Mă aștept să ia act de demisia mea. Demisia e un gest unilateral. Nu sunt emoționată decât în măsura în care am investit în acest minister și sper să rămână în topul încrederii ministerul de interne.

Probleme de sănătate pentru Carmen Dan! Carmen Dan
Carmen Dan a fost înlocuită la MAI. Sursa foto – facebook

Cum a plecat din minister

Plec cu fruntea sus din MAI. Nu am să cer nimic de vreme ce mi-am depus mandatul. Deci nu va fi nevoie să fie un vot”, a mai spus Carmen Dan. Fostul ministru al Internelor a fost contrat serios la doar câteva momente de Viorica Dăncilă. „Doamna Carmen Dan cred că este dezinformată. PSD nu va ceda niciodată presiunilor președintelui. O să fac declarații la finalul CEX. Eu cred că membrii partidului nostru nu au învățat nimic.

Eu consider că atunci când crezi într-un partid, declarațiile le faci mai întâi în interiorul partidului, după public”, a spus Viorica Dăncilă. Trebuie specificat faptul că Dan Carmen era o apropiată a lui Liviu Dragnea, fostul lider al partidului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×