De ce a murit Corneliu Dan, sotul lui Carmen Dan

De ce a murit Corneliu Dan, sotul lui Carmen Dan
De ce a murit sotul lui Carmen Dan

De ce a murit sotul lui Carmen Dan! Pe data de 3 iulie 2019 se împlinește un an de la moartea lui Corneliu Dan, soțul ministrului de Interne Carmen Dan! Acum un an, vecinii bărbatului au sesizat rudele sale, deoarece nu îl mai văzuse de ceva timp pe băbat. Una dintre rude a intrat împreună cu polițiștii în locuința sa și l-au găsit mort pe Corneliu Dan.

De ce a murit soțul lui Carmen Dan

Reprezentanţii IPJ Teleorman au precizat că autopsia soţului ministrului Carmen Dan arată că acesta a murit din cauza insuficienţei cardio-respiratorii şi a unui infarct miocardic acut, el fiind găsit în locuinţa sa de către un membru al familiei sale.

„Ca urmare a informaţiilor solicitate de reprezentanţi ai mass media în legătură cu decesul sesizat în ziua de 3 iulie a.c. în localitatea Videle, facem următoarele precizări: Persoana decedată a fost găsită în casă de către un membru al familiei.

De ce a murit sotul lui Carmen Dan
De ce a murit sotul lui Carmen Dan

Corneliu Dan era mort de mai multă vreme

Cauza morţii certificată în urmă autopsiei este: insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut. Persoana nu prezenţa urme de violenţă. Decesul a survenit conform evaluărilor medico-legale cu aproximativ 24 de ore înainte de a fi găsit de aparţînători, adică în ziua de luni 2 iulie a.c.

Certificatul de deces a fost emis cu dată constatării, la 3 iulie a.c”, se arata într-o informare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman. Soţul ministrului Carmen Dan, Corneliu Daniel Dan, a fost găsit decedat într-un apartament din Videle.

Potrivit ziarulteleormanul.ro, poliţiştii din Videle au fost sesizaţi, marţi după-amiază, despre faptul că dintr-un apartament din oraş se simte un miros greu şi, sosiţi la faţa locului, într-unul dintre apartamente, oamenii legii au l-au găsit decedat pe bărbatul în vârstă de 57 de ani.

Bărbatul era decedat de ceva timp, nu prezenta urme de violenţă şi a fost atunci transportat la morga din Videle pentru stabilirea cauzei decesului. Potrivit ultimei declaraţii de avere a ministrului Carmen Dan, Corneliu Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până la data de 31.05.2017, având un salariu anual de 60.000 de lei.

Cauza morţii soţului ministrului de Interne Carmen Dan, Corneliu Dan, a fost un infarct miocardic acut, relevă rezultatele autopsiei, potrivit News.ro. Mai exact, cauza morţii certificată în urma autopsiei a fost: insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×