O polițistă și-a lăsat fiica să moară asfixiată în mașină în timp ce ea făcea amor cu șeful de post

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
21/03/2019, 16:56
O polițistă și-a lăsat fiica să moară asfixiată în mașină în timp ce ea făcea amor cu șeful de post GALERIE FOTO
Politista se iubea cu seful ei, in timp ce copilul ei murea sufocat in masina

O polițistă din Statele Unite ale Americii riscă 20 de ani de închisoare, după ce a întreținut relații sexuale cu șeful ei, în timp ce fiica sa murea de căldură în mașină, la 40 de grade Celsius! Tribunalul urmează să dea sentința pentru fosta polițistă.

Polițista care se iubea cu sexul ei, în timp ce fiica sa murea în mașină, riscă 20 de ani de închisoare

Cassie Barker avea 27 de ani, în anul 2016. Era polițistă în orașul Long Beach și tocmai ce își terminase tura. Femeia a mers acasă, și-a luat fiica cu ea și a plecat spre casa șefului ei, Clark Ladner, în vârstă de 36 de ani, pe atunci.

Ajunsă la șeful său, cu care avea o relație amoroasă de mai mult timp, a lăsat-o pe Cheyenne, în vârstă de 3 ani, prinsă în centura autoturismului și cu ferestrele închise. A mers la iubitul ei, unde a petrecut ore de neuitat. Femeia a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu șeful ei, apoi a adormit.

Politista copil sufocat
Politista a spus ca si-a lasat copilul in masina cu aerul conditionat pornit

Patru ore a stat copilul în mașina încinsă de o căldură toridă

În tot acest timp, fiica sa Cheyenne se sufoca de căldură. Patru ore a stat închisă fetița în mașina încinsă de căldura toridă de afară. Într-un sfârșit, mama sa și-a adus aminte de copil, dar când a venit la autoturismul de serviciu, a găsit-o pe fetiță într-o stare de sănătate dramatică.

Cassie Barker și-a dus de urgență copilul la spital, dar medicii nu au mai avut ce face pentru fetița de doar trei ani. Femeia a fost acuzată de omucidere și riscă acum 20 de ani de închisoare. Fosta polițistă a recunoscut în fața anchetatorilor că a întreținut relații sexuale cu șeful ei, în timp ce fetița ei se afla în mașină.

Femeia spune că după ce s-a iubit cu șeful ei, a adormit, iar copilul a fost lăsat în mașină cu aerul condiționat pornit. La rândul său, Clark Ladner a declarat că nu a știut că fiica femeii se afla în mașină în tot timpul petrecut alături de Cassie Barker. Mai mult, bărbatul a spus că luase o pastilă de dormit și a adormit după partida de sex.

Anchetatorii au descoperit că nu era prima dată când tânăra mămică își lăsa copilul în mașină. Mai fusese supendată o săptămână după ce niște polițiști au găsit-o pe fetiță închisă în mașină, în timp ce mama sa se afla la cumpărături într-un magazin. Acum, femeia își așteaptă sentința în arest.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×