Cine era polițista româncă din Botoșani, care a murit în Germania! Cum și-a găsit sfârșitul

Silviu Ghering    Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
17/02/2019, 17:00
Cine era polițista româncă din Botoșani, care a murit în Germania! Cum și-a găsit sfârșitul
O polițistă româncă și-a pierdut viața în Germania

Tragedie în Germania. O româncă a murit, lăsând în urma sa doi copii înmărmuriți de durere. Totul s-a întâmplat extrem de fulgerător.

Este vorba despre o polițistă din Botoșani, în vârstă de 48 de ani, care a încetat din viață în timp ce se afla în concediu în Germania. Tragicul sfârșit a survenit la puțin timp după ce românca primise o veste bună. Tocmai ce fusese avansată la gradul de comisar.

Destin curmat tragic, chiar după ce a fost avansată

Cristina Rotaru, pe numele său, tocmai ce primise avansarea la gradul de comisar în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani. Mamă a doi copii, femeia în vârstă de 48 de ani a încetat din viață în cursul zilei de sâmbătă, după ce a suferit un infarct, chiar în mașină.

Cine este Cristina, polițista care și-a pierdut viața în Germania
Cine este Cristina, polițista care și-a pierdut viața în Germania

Vestea a căzut ca un trăznet peste toți cei care o cunoșteau și apreciau. Colegii au numai cuvinte de laudă la adresa româncei, despre care susțin că era o profesionistă desăvârșită și extrem de dedicată profesiei sale. De altfel, femeia fusese promovată recent la gradul de comisar și activa la Centrul Operațional al IPJ Botoșani.  Deși colegii spun că nu știau de eventualele probleme cu inima, se pare însă că polițista avea afecțiuni cardiace. Ba mai mult, în trecut suferise chiar și un preinfarct.

Tragedie în Germania. Românca lasă în urmă doi copii îndurerați

Cristina Rotaru se afla în Germania, unde își petrecea concediul. Urma să revină în țară chiar luni, însă, din păcate, soarta avea alte planuri. La un moment dat, în timp ce se afla la volanul mașinii sale, a început să se simtă rău și a decis să oprească într-o parcare. Suferise un stop cardio-respirator. La fața locului și-au făcut în scurtă vreme apariția echipajele medicale, care au transportat-o de urgență la cel mai apropiat spital. Pentru Cristina era prea târziu, însă. În ciuda eforturilor disperate ale medicilor pentru a o readuce la viață, după câteva zeci de minute, s-au văzut nevoiți să constate decesul polițistei. Cristina Rotaru era mama a doi copii, o fată care în prezent este elevă la un liceu din Botoșani și un băiat care și-a terminat studiile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×