Anca Serea și Adi Sînă mai vor încă doi copii! Ce planuri de viitor au cei doi

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
16/02/2019, 13:56
Anca Serea și Adi Sînă mai vor încă doi copii! Ce planuri de viitor au cei doi
Anca Serea și Adrian Sînă mai vor copii

Anca Serea este fericita mămică a cinci copii minunați. Frumoasa brunetă reușește de fiecare dată să se împartă între o carieră de succes și viața de familie. Ba mai mult, vedeta a mărturisit recent că se gândește deja foarte serios la următorii copii. Iar Adi Sînă nu pare a avea nimic împotrivă.

Cunoscuta prezentatoare TV și cântărețul Adrian Sînă formează unul dintre cele mai solide și fericite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de opt ani și au o familie cât se poate de frumoasă, care i-ar face pe mulți foarte invidioși. Au cinci copii care le fac zilele mult mai fericite, și în ciuda faptului că nu le este tocmai ușor să se ocupe de creșterea lor, depășesc orice situașie neașteptată cu zâmbetul pe buze, după cum au mărturisit recent. Iată că acum, chiar de ziua îndrăgostiților, Ancăi Serea i-ar surâde ideea de a deveni din nou mămică.

Anca Serea și Adrian Sînă, o familie numeroasă și fericită

Încă mai am fantezii cu Adi. Spre exemplu, mai vreau doi copii” ,a  declarat Anca Serea cu sinceritate, pentru Antena Stars. Totodată, îndatoririle din familie nu o împiedică să se ocupe și de carieră, fiind angrenată în momentul de fațî într-o serie de proiecte. Frumoasa brunetă a mărturisit recent că visul său este să devină învățătoare, însă toate la timpul lor. Un lucru e cert, Anca Serea are planuri de viitor bine puse la punct. „Îmi doresc foarte mult să devin învăţătoare. Peste ceva timp! (…) O să se întâmple sigur când o să crească copiii”, a spus fosta prezentatoare TV.

Anca Serea vrea să fie mamă din nou
Anca Serea vrea să fie mamă din nou

De asemenea, frumoasa brunetă a recunoscut că în copilărie era foarte băiețoasă, bătea mingea pe maidan cu copiii, dar spune că nu a fost niciodată foarte bună la sporturi. „Nu îmi iese mie chestia asta cu duritatea, dar cine știe, mai încolo. Mă jucam cu ceilalți copii, băteam mingea pe maidan, dar nu jucam fotbal pentru că nu am fost niciodată bună la sporturi. Când eram mică, am făcut balet, dans, activități de-astea, mai de fetițe. Nu mă vedeam aici. Îți dai seama că nu ai cum să-ți imaginezi, decât dacă ești foarte cutezător cu mintea și să-ți planifici totul, pas cu pas. Este și educație, și voia Celui de Sus, noroc, mai multe aspecte. Poate sunt oameni care merită de 100 de mii de ori să fie într-un loc și nu sunt” ,a povestit Anca Serea în cadrul interviului acordat pentru Antena Stars.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×