TOP 20 de vedete din România părăsite, deşi pot fi visul oricărui bărbat!

Raluca Ogaru   
în Femei frumoase
14/02/2018, 18:16
TOP 20 de vedete din România părăsite, deşi pot fi visul oricărui bărbat! GALERIE FOTO

 

Se pare că pentru ele, Cupidon nu a ţintit exact acolo unde trebuia! Vedeţi în GALERIA DE MAI SUS cele mai sexy femei din România care au fost părăsite cel puţin o dată de parteneri!

  1. Flavia ”Neatza”

”Vecina” lui Răzvan şi Dani ocupă locul I în acest top şi pentru că este cel mai recent caz din showbiz. Asistenta cu forma voluptoase a fost părăsită acum câteva săptămâni de nimeni altul decât Codin Maticiuc, faimosul Don Juan care a mai frânt şi alte inimi celebre de pe plaiurile mioritice.

 

  1. Daniela Crudu

Ştim cu toţii episodul când Crudutza plângea în lacrimi la TV pe motiv că Mihai Costea i-a dat papucii, unul dintre motive fiind acela că îi afecta cariera, după cum chiar ”naşul” Gigi  a confirmat.

 

  1. Anda Adam

După 6 ani de relaţie, cântăreaţa şi Victor Slav au anunţat inevitabila separare. Nu mică a fost mirarea, însă, când musculosul băiat de la ”Meteo” s-a afişat la braţul Biancăi Drăguşanu.

 

  1. Alexandra Stan

Artista internaţională a ţinut prima pagină a ziarelor multe săptămâni la rând, după ce a apărut în public cu ochiul vânăt, rezultat al unui conflict destul de violent între ea şi impresarul său, Marcel Prodan. Totul s-a lăsat cu procese şi cu multe acuzaţii grave.

 

  1. Andreea Mantea

După ce a fost acuzată că a l-a luat pe Alex de lângă iubita însărcinată, se pare că bărbatul s-a întors în braţele mamei copilului său nu după mult timp. Un episod asemănător a păţit bruneta. Câţiva ani mai târziu, când a fost părăsită de luptătorul MMA, Cristi Mitrea, care a lăsat-o însărcinată.

  1. Andreea Bălan

O altă despărţire celebră este cea dintre Andreea şi Keo. După ani lungi de convieţuire, cei doi au pornit pe drumuri separate, acum fiind ambii părinţi, dar cu parteneri diferiţi.

 

  1. Gina Pistol

Decepţiile nu au ocolit-o nici pe Gina Pisol. Cea mai recentă, este despărţirea de Alin Cocoş, căruia i-a fost alături în perioada detenţiei. Se pare că atunci când a fost eliberat, orizonturile tânărului s-au schimbat radical…

 

  1. Mihaela Rădulescu

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cel cu care Mihaela Rădulescu are un fiu, a renunţat atât la ţară cât şi la femeia care l-a făcut tată şi s-a făcut nevăzut, imediat ce asupra lui au apărut mai multe suspiciuni cu iz penal. Între timp, ”diva de Monacco” şi-a refăcut viaţa… chiar de mai multe ori, acum fiind extrem de fericită alături de Felix Baumgartner.

 

  1. Andreea Raicu

Nici Andreea nu pare să fi avut prea mult noroc în dragoste. Cea mai cunoscută despărţire nu tocmai amiabilă a fost cea de Tudor Chirilă.

 

  1. Bianca Drăguşanu

Să nu uităm cum a apărut Bianca Drăguşanu la TV, pentru prima dată: în emisiunea ”Din dragoste”, chemându-şi iubitul pentru a se împăca. Mai târziu, însă, drumurile lor par să se fi despărţit definitiv…

Continuarea topului conţine alte nume celebre din România, care par să nu fi avut mereu ultimul cuvânt în relaţiile lor. Deşi sunt femei senzuale, pe care mulţi bărbaţi şi-ar dori să le cunoascp, iată că unii au simţit că pot trăi şi fără ele. Puteţi viziona GALERIA COMPLETĂ DE SUS cu cele mai provocatoare ipostaze în care au fost surprinse!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×