Polițiștii revoltați i-au făcut public salariul lui Carmen Dan. Cât câștigă ministrul de Interne

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/01/2019, 16:00
Polițiștii revoltați i-au făcut public salariul lui Carmen Dan. Cât câștigă ministrul de Interne
Ce salariu are Carmen Dan?Polițiștii furioși au scot tot la iveală!

Revolta polițiștilor împotriva ministrului de Interne i-a adus în prim plan salariul acesteia. Sindicatul Polițiștilor „Mihai Viteazul” din Craiova i-au lăsat un mesaj lui Caremn Dan, în mediul online.„DOAMNA MINISTRU, CHIAR NE CREDEŢI TÂMPIŢI?!” Chiar credeţi că mai puteţi să impresionaţi vreun poliţist, folosindu-vă de numele colegului nostru EROU SORIN VEZETEU, care a plătit cu propria viaţă incompetenţa voastră???  

Dumneavoastră #MAI aveţi curajul şi tupeul să vorbiţi de implicare şi preocupare, pentru binele şi bunăstarea poliţiştilor români, atâta timp cât aceştia au ajuns pur şi simplu în pragul disperării, „cerşetori” în propria ţară, pentru drepturile lor #LEGALE???”, a fost doar o parte din mesajul polițiștilor.

Revolta polițiștilor a adus la iveală salariul lui Carmen Dan!

Reprezentanții poliștilor din Craiova aduc acuze grade chiar șefei lor, care se pare că se folosește de numele unui coleg care a decedat pentru a-și face campanie. „Atât poate… din frustrare, din disperare, din ambiţie bolnăvicioasă”, a fost reacţia ministrului Carmen Dan.  Aceatsa l-a adus în discuție pe Sorin Viziteu ca „să reacţioneze la această blocare a demersului legislativ întrucât şi ele au fost implicate în acest proiect.  Sindicatele au reacționat vehement! „Poliţiştii nu mai au linişte şi nu mai pot să doarmă, cautând soluţii magice de supravieţuire în 2019 cu salariul din 2009”, au spus sindicaliștii.

Salariul de x a lui Carmen Dan a fost făcut public de polițiști
Salariul de 24.675 lei a lui Carmen Dan a fost făcut public de polițiști

„Nu vă mai obosiţi doamnă, pentru că am văzut şi ne-am convins cu toţii, în ultimii ani, câtă „bună-credinţă”, „grijă” şi „dragoste neţărmurită” ne-ati purtat, preocupată fiind să emiteţi ORDINE SECRETE care să împiedice angajaţii M.A.I. să intre pe noua grilă de salarizare şi astfel să beneficieze şi ei, ca ceilalţi bugetari, de prevederile Legii – cadru de salarizare nr. 153/2017 (vom reveni cu detalii)!   Aţi fost foarte preocupată într-adevăr şi v-aţi zbătut mult pentru binele sistemului de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională , rezultatul muncii fiind vizibil în fluturaşul dumneavoastră de salariu de la 01.01.2019:   2.350 X 10,5 = 24.675 lei (!!!)   Bine măcar că preocuparea la care faceţi trimitere vă face să vă simţiţi împlinită, satisfăcută şi să aveţi un somn liniştit…   P.S. Poliţiştii nu mai au linişte şi nu mai pot să doarmă, cautând soluţii magice de supravieţuire în 2019….cu salariul din 2009…”, a fost mesajul polițiștilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×