Pro TV rămâne în rețele Telekom și NextGen! S-au înțeles, după negocieri intense în toiul nopții

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
01/03/2019, 08:30
Pro TV rămâne în rețele Telekom și NextGen! S-au înțeles, după negocieri intense în toiul nopții GALERIE FOTO

Răspunsul la întrebarea „Rămâne sau nu Pro TV în rețeaua Telecom? s-a aflat aproape de miezul nopții, după negocieri intense între cele două părți. Cu mai puțin de două ore înainte de expirarea contractului de retransmisi, oficialii Telekom au anunțat că s-au înțeles cu reprezentanții Pro TV.

Pro TV rămâne în rețele Telekom și NextGen! Anunțul oficial

„Telekom Romania anunță că Telekom și NextGen vor continua să difuzeze canalele Pro TV, începând cu 1 martie. În cadrul discuțiilor, Telekom Romania a explorat toate opțiunile de a păstra canalele TV în grilă”, a informat Telekom, potrivit paginademedia.ro.

Anunțul vine la capătul unei perioade tensionate, care a debutat pe 22 februarie, când, în timpul emisiunii „Românii au talent”, Pro TV anunțat că posturile grupului ar putea ieși din grilele Telekom și NextGen de pe 1 martie. Motivul: absența unui acord privind retransmisia.

Pro TV rămâne în rețele Telekom și NextGen! S-au înțeles, după negocieri intense în toiul nopții
Pro TV rămâne în rețele Telekom și NextGen! S-au înțeles, după negocieri intense în toiul nopții

Replica Telekom nu s-a lăsat așteptată. Scrisoare către CNA

După ce Pro TV a dat vina pe Telekom pentru impasul negocierilor, compania de telecomunicații a trimis o scrisoare către Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), în care se declara șocată de poziția postului de televiziune în acesta scandal. „ProTV a folosit o tactică brutală de denigrare şi calomniere a grupului Telekom Romania, rulând în emisiunea „Românii au talent” – pe care Telekom a sponsorizat-o nouă ani la rând, din 2011, mesajul referitor la ieşirea din grilele Telekom şi NextGen, minute în şir, pentru a se asigura că a produs un efect cu adevărat copleşitor”, a reclamat compania de telecomunicații.

„Ne exprimăm dezamăgirea că un post de televiziune precum ProTV, cotat drept etalon al jurnalismului obiectiv şi echidistant, a putut recurge la o manevră incalificabilă de influenţare a negocierii comerciale dintre părţi, apelând la constrângerea noastră prin mijloace de intimidare menite a ne determina să acceptăm condiţiile comerciale în discuţie”, se mai spune în scrisoarea către Consiliul Național al Audiovizualului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×