Plecare răsunătoare la vârful Pro TV! Televiziunea pierde un om de bază

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
27/02/2019, 11:23
Plecare răsunătoare la vârful Pro TV! Televiziunea pierde un om de bază GALERIE FOTO
Schimbare la vârful Pro TV

Principalul post de televiziune al trustului Pro are parte de o plecare răsunătoare la nivelul conducerii. Este vorba despre Stella Litou, care a ocupat funcția de director de programe al Pro TV, în ultimii patru ani.  Aceasta va părăsi postul de pe Pache Protopopescu pentru a trece la conducerea unui alt grup media.

Potrivit informațiilor furnizate de paginademedia.ro, Stella Litou va fi cooptată în Antenna Group, unul dintre cele mai mari grupuri media din Grecia. Fostul director de programe al Pro TV va ocupa o funcție importantă în top management. Antenna Group operează în momentul de față pe piața din România posturile de radio Kiss Fm, Rock FM și Magic FM, dar și canalele de televiziune Rock TV și Magic TV, lansate recent.

Pro TV pierde un nume important din conducerea postului

Stella Litou a venit în Pro TV în ianuarie 2015. Până să se alăture  echipei din România, aceasta a ocupat poziția de Head of Strategy and Development în cadrul MTG, Nova Broadcasting Group din Sofia, Bulgaria. Antenna Group este o companie care a luat ființă în 1988, fiind fondată de către Minos Kyriakou, care provine dintr-o familie cu tradiție de peste 150 de ani în afacerile cu transporturi maritime. Grupul media activează pe piața din România, dar deține operațiuni și în alte țări, precum Grecia, Cipru, Serbia, Muntenegru și Slovenia. În Grecia, țara unde a luat ființă, operează cea mai importantă stație TV, ANT 1 TV.

Directorul de programe al Pro TV părăsește postul
Directorul de programe al Pro TV părăsește postul

După plecarea Stellei Litou, poziția de director de programe în cadrul Pro Tv va fi preluată de Antonii Mangov, care vine din Bulgaria. În 2208, acesta a început să lucreze pentru  Nova Broadcasting Group din Bulgaria, în ultimii doi ani fiind responsabil cu „strategia generală de programare, planificarea pe termen lung și poziționarea grupului, coordonarea conținutului și a grilelor locale de programe, precum și de strategia generală de achiziții a grupului” , după cum anunță sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×