Tragedie în muzica rock. Moarte subită pentru solista trupei Crannberies

Sorin Dumitrescu   
în Stiri de ultima ora
15/01/2018, 20:47
Tragedie în muzica rock. Moarte subită pentru solista trupei Crannberies

Şoc pe scena lumii muzicale! Solista trupei Cranberries, Dolores O’Riondan, a încetat subit din viaţă, la numai 46 de ani!Dolores O’Riordan, de origine irlandeză, se afla în această perioadă la Londra, pentru o sesiune de înregistrări.Agentul ei de presă a confirmat ştirea printr-un comunicat de presă.

″Solista formaţiei irlandeze The Cranberries se afla la Londra pentru o scurtă sesiune de înregistrări. Nu sunt disponibile mai multe detalii la acest moment. Membrii familiei sunt devastaţi de aflarea veştii şi au solicitat să nu fie deranjaţi în aceste momente dificile’’, a declarat acesta.
 
Cum a ajuns în trupa Cranberries
 
The Cranberries au vândut mai mult de 40 de milioane de albume în decursul carierei. Între cele mai populare hituri au fost Zombie şi Linger. Trupa rock irlandeză Kodaline a publicat unul dintre primele mesaje de regret cu privire la această veste pe reţelele de socializare.”Suntem absolut şocaţi să aflăm despre decesul lui Dolores O’Riordan! The Cranberries ne-a oferit primul sprijin considerabil de care am avut parte, atunci când am mers într-un turneu împreună în Franţa, în urmă cu doi ani! Gândurile noastre sunt alături de familia şi prietenii ei”, a arătat mesajul publicat de trupa Kodaline.
 
Dolores O’Riordan, originară din comitatul irlandez Limerick, a devenit o artistă apreciată pe plan internaţional, după ce a început să cânte alături de trupa The Cranberries, la vârsta de 18 ani.Dolores O’Riordan s-a alăturat trupei The Cranberries, alcătuită din fraţii Noel Hogan şi Mike Hogan, după ce a citit un anunţ într-un ziar local. 
 
Închide ×