Reacția Telekom, după ce PRO TV a anunțat că ar putea ieși din grilă: ”Vrea creșterea prețului!”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
23/02/2019, 10:38
Reacția Telekom, după ce PRO TV a anunțat că ar putea ieși din grilă: ”Vrea creșterea prețului!” GALERIE FOTO
Reacția Telekom, după ce PRO TV a anunțat că ar putea ieși din grilă

După ce postul de televiziune Pro TV a anunțat că ar putea ieși de pe Telekom după schimbarea sponosrului de la Românii au Talent, reprezentanții companiei au reacționat, oferind un punct de vedere cu privire la acest subiect. Telekom susține că Pro TV vizează o creștere semnificativă a prețului.”

Pe site-ul Pro TV a apărut, vineri seara, în timp ce se difuza emisiunea Românii au Talent, un anunț potrivit căruia postul de televiziune ar putea fi scos din rețelele Telekom și Nextgen. „Vă informăm că în data de 28 februarie contractele de retransmisie ale PRO TV cu Telekom Romania Communications S.A. și NextGen Communications SRL vor expira. În pofida ofertelor PRO TV, Telekom și NextGen nu au agreat un nou contract. În acest context, este posibil ca începand cu data de 1 martie canalele PRO TV să nu mai fie disponibile abonaților din rețelele Telekom și NextGen.

Reacția Telekom, după ce PRO TV a anunțat că ar putea ieși din grilă

Toate celelalte rețele vor continua să difuzeze canalele PRO TV. PRO TV oferă în continuare canalele sale către Telekom și NextGen și depune toate eforturile astfel încât abonații acestora să poată urmări noile sezoane ale emisiunilor sale precum Românii au Talent, dar și lansările producțiilor VLAD și Cântă acum cu mine”, este anunțul făcut de postul TV.

Pro TV ar putea ieși din rețeaua Telekom
Pro TV ar putea ieși din rețeaua Telekom

După anunțul postat pe site-ul Pro TV, compania Telekom a reacționat. Suntem surprinși de anunțul făcut de Pro Tv. Discuțiile cu grupul media sunt în derulare și negocierile cu acesta sunt purtate în beneficiul clienților noștri, în condițiile în care Pro TV vizează o creștere semnificativă a prețului, a fost reacția reprezentanților companiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×