Pro TV face concedieri! Departamentul producție, lăsat fără șef!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
18/09/2018, 18:47
Pro TV face concedieri! Departamentul producție, lăsat fără șef!
Concedieri la PRO TV! Departamentul productie, lasat fara sef

Concedieri la PRO TV, chiar la departamentul de producție! Cel mai urmărit post de televiziune din România renunță la doi oameni foarte importanți care se ocupau de departamentul Producție pentru postul din strada Pache Protopopescu. Șefii au renunțat  chiar la șeful departamentului respectiv! Mişu Predescu, directorul de producţie al Pro TV, a fost scos din disponibilizat, după ce timp de un an a ocupat această poziţie. Pro TV a renunțat şi la un consultant german pe producţie, Uli Baldauf.

“Confirmăm că Mişu Predescu şi Uli Baldauf vor încheia colaborarea cu Pro TV. Decizia de încheiere a colaborării este legată de reorganizarea structurii de lucru în cadrul departamentului de producţie, pentru a asigura mai multă flexibilitate şi autonomie fiecărei echipe de producţie. Poziţiile au fost închise ca rezultat al acestui proces de restructurare, aşadar nu vom căuta alte persoane care să preia responsabilităţile poziţiilor respective. Le dorim lui Mişu şi lui Uli mult succes în proiectele următoare!”, au declarat oficialii televiziunii.

Concedierile PRO TV ating unul dintre cei mai vechi oameni din stație

Mișu Predescu este unul dintre oamenii care au lucrat la Pro TV încă de la începuturile stației, cu o pauză mică. El revenise la PRO Tv anul trecut și ocupa funția de Head of Production. Uli Baldauf a fost consultant pe programe de la începutul lui 2012, potrivit paginademiedia.ro.

În 2014, PRO TV a mai fost în centrul atenției, după ce a concediat zeci de angajați. Atunci, oamenii au fost dați afară, la propriu, din clădire cu ajutoprul unor bodyguarzi! Oamenii însă nu s-au lăsat cu una cu două, ci au sunat la 112 și au chemat poliția. Departamentul de PR a fost desființat cu totul, atunci, iar angajaților nu li s-a dat nicio explicație pentru această măsură. În plus, li s-au și confiscat telefoanele de serviciu și li s-au închis calculatoarele.

Citește și Attila Biro, jurnalistul de la Rise Project, este reținut în Bulgaria!

Citește și Jurnaliști români reținuți pentru droguri! Unde au fost prinse cele două vedete de televiziune!

„Ni s-a spus ca inceteaza colaborarea cu noi si sa parasim cladirea in jumatate de ora. Bodyguarzii chiar ne-au rugat frumos sa plecam ca sa nu le facem probleme. Ne-au intrerupt calculatoarele fara niciun motiv”, declara unul dintre angajatii din departamentul PR.

Mai mult, întreaga echipă a emisiunii „Povestiri Adevarate”, în frunte cu realizatorul Dan Cruceru, de la Acasa TV, a fost dată afară tot atunci.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×