Pro TV difuzează azi Singur acasă 2. Prima parte a seriei a avut audiență uriașă

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/12/2019, 10:51
Pro TV difuzează azi Singur acasă 2. Prima parte a seriei a avut audiență uriașă
Pro TV difuzează azi Singur acasă 2. Sursa foto: lamag.com

Pro TV difuzează astăzi, 14 decembrie, ”Singur acasă 2”! Crăciunul fără zăpadă, mai merge, chiar și fără porc, dar românii chiar ar ieși în stradă dacă de Sărbători nu ar fi difuzată celebra serie ”Singur acasă”!

Pro TV difuzează azi Singur acasă 2

Pro TV rupe audiențele în fiecare an cu celebra peliculă, care bate orice altă emisiune în România, de mai bine de 14 ani! Așa s-a întâmplat și sâmbătă, când copilul buclucaș a rămas prima dată singur acasă! Pro TV a înregistrat cifre foarte mari de audiență, iar astăzi revine cu partea a doua a celebrului film, de la ora 20:00.

De 14 ani, Pro TV face legea atunci când difuzează ”Singur Acasă”. Anul trecut, când a fost difuzat pe 8 decembrie, Singur Acasă a fost urmărit de aproape 2,1 milioane de români. În 2017, când a fost difuzat pe 9 decembrie, Home Alone a fost văzut de 2,2 milioane de români.

Prima parte din ”Singur acasă” a adus cifre imense de audiență pentru Pro Tv

Pe 10 decembrie 2016, filmul cu Macaulay Culkin în rol principal a fost urmărit de 2,5 milioane de persoane din întreaga țară. În 2014 filmul a fost urmărit de 2,7 milioane de persoane, iar în 2013 cifrele au fost asemănătoare. Așadar, Macaulay Culkin știe să facă audiență pentru Pro TV.

Anul acesta, Pro TV și-a spulberat din nou concurența. ”Singur Acasă” a fost de aproape două ori peste Antena 1, care avea o ediție Te cunosc de undeva. Anul acesta pe publicul comercial (18-49 de ani) Pro TV a înregistrat o cotă de piață de aproape 40% pe publicul tânăr, potrivit paginademedia.ro.

La nivel național, peste 2,2 milioane de români au urmărit aventurile lui Macaulay Culkin. Pe același interval, Antena 1 a înregistrat mai puțin cu un milion de telespectatori cu emisiunea ”Te cunosc de undeva”, iar Kanal D a înregistrat cifre de 3 ori mai mici decât Pro TV cu serialul Moldovenii.

La urban, Home Alone a depășit milionul de telespectatori pe minut la orașe, unde Antena 1 a înregistrat  România TV s-a clasat pe locul 3, iar Kanal D a ocupat locul 4, cu 250 de mii de telespectatori.

Pe publicul tânăr, Singur acasă a făcut istorie, cum era de așteptat! Adică 40% din publicul tânăr care avea televizoarele deschise urmăreau aventurile lui Kevin. Cifrele spun totul aici: 600.000 de telespectatori tineri s-au uitat la Home Alone, pe Pro TV, 190.000 la Antena 1 și puțin peste 100.000 la Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×