Ce se întâmplă cu sezonul 3 din serialul VLAD! Episoadele au fost deja filmate şi Pro TV le va difuza în 2020

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/12/2019, 18:40
Ce se întâmplă cu sezonul 3 din serialul VLAD! Episoadele au fost deja filmate şi Pro TV le va difuza în 2020
Sezonul 3 din serialul Vlad va apărea în 2020. Sursa foto: PRO TV

PRO TV a anunțat că serialul Vlad va avea o continuare în anul 2020, iar sezonul 3 va fi difuzat cel mai probabil din toamna anului viitor.

Sezonul 3 din serialul Vlad va apărea în toamna lui 2020. Vor apărea personaje noi

Producția care pentru sezonul doi a primit fonduri de la guvernul României are deja toate episoadele filmate pentru sezonul al treilea. Povestea personajului interpretat de Adrian Nartea, care caută răzbunare, va continua, așadar, la anul.

Actorii din Vlad au mărturisit într-un interviu pentru PRO TV că al treilea sezon va fi unul plin de surprize și nu au dorit să ofere prea multe spoilere.

Andrei Aradits dă de înțeles că producția de la PRO se va lungi destul de mult

Vor fi și mai multe personaje noi, deci vor intra și mai mulți actori în distribuția acestei producții care a cucerit întreaga țară.

„Am auzit prin comentariile de pe Facebook pe mulți zicând că lungirea serialului va fi proastă. Nu se compară cu Prison Break, unde a fost o grevă a scenariștilor. Faptul că ceva e mai lung, nu înseamnă că e neapărat mai prost”, a spus Andrei Aradits.

„Vreau să fac o cerere pentru cei care decid să filmăm mereu contra naturii. Degenerăm ca fraierii la filmări, înghețam de frig în sacouri și vedeam lumea cu căciuli pe lângă noi”, a mai spus Aradits.

Printre actorii preferați ai regizorului Jesus del Cero, cel care ocupă un loc special este chiar Adi Nartea, interpretul personajului principal.

„Aș spune că Adi Nartea… toți au fost grozavi, dar Adrian a avut o responsabilitate uriașă, el este personajul principal și a muncit mult și, când cineva dă totul,  nu cred că poți să ceri mai mult”, a spus del Cero pentru protv.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×