Cum mai arată Macaulay Culkin, la 38 de ani! Actorul din ”Singur acasă”, de nerecunoscut

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
31/10/2018, 14:51
Cum mai arată Macaulay Culkin, la 38 de ani! Actorul din ”Singur acasă”, de nerecunoscut GALERIE FOTO
Cum mai arată Macaulay Culkin, la 38 de ani?

Cum arată Macaulay Culkin, la 38 de ani?  Cunoscutul protagonist din celebra serie ”Singur acasă” este de nerecunoscut. Acesta a fost prezent de curând la gala American Music Awards 2018. Încă băiețelul, în ochii unora,  a fost hazliu când a venit momentul fotografiilor lânga panoul specific. De altfel, surprinzătoare a fost nu numai felul în care s-a prezentat, zâmbetul pe care l-a afișat, cât și apariția sa propriu-zisă la acest eveniment, acesta neobișnuind să vină la evenimentele publice. Actorul a fost extrem de jovial de la primul pas pe covorul roșu al galei American Music Awards 2018, până la ultimul. Vedeta nu a uimit prin vestimentația sa, însă a compensat cu atitudinea.

Macaulay a fost îmbrăcat într-un costum bleumarin, o cămașă în conformitate cu starea sa de spirit, cu un imprimeu și, pentru a nu fi prea elegant, căci nu este stilul lui, a optat pentru o pereche de converse în picioare. În momentul în care a ajuns în vizorul obiectivelor aparatelor de fotografiat, a bucurat pe toată lumea, încercând să pozeze cât mai hazliu. Macaulay Culkin a fost supranumit, în anii ’90 ”copilul minune de la Hollywood”. Băiatul a devenit celebru prin prisma rolului său din seria ”Singur acasă”, interpretându-l pe Kevin McCallister.

macaulay culkin la 38 de ani
Imagine cu Macaulay, din seria ”Singur acasă”

Macaulay Culkin, apariție pe covorul roșu al galei American Music Awards

macaulay culkin la 38 de ani
Actorul din ”Singur acasă”, pe covorul roșu de la gala American Music Awards

În acest moment, Macaulay își duce viața într-un mod liniștit la Paris. Acesta s-a retras din sfera actoriei și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Brenda Song, o actriță americană. Însă, ce l-a făcut să renunțe la ceea ce l-a consacrat? Actorul a spus câteva cuvinte despre retragerea lui pentru ”Te Guardion”. ” Nu mi-am întors spatele, în mod activ nu îmi mai doresc asta. Ziarele mă vânează pentru că nu vreau să mă ”prostituez”, a declarat Macaulay. Și, chiar dacă a renunțat la actorie și s-a retras la Paris pentru mai multă liniște, sunt momente se întâplă chiar contrariul. ”Am traversat o stradă greșită și fanii au venit în urma mea. Apoi m-am trezit cu 20 de paparazzi după mine. Apoi oamenii năvăleau asupra mea cu telefoanele. Nu cred că sunt demn de asta”, a mai spus actorul

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×