Gala American Music Awards 2018: Cardi B, Taylor Swift și multe alte vedete au întors privirile pe covorul roșu

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/10/2018, 17:29
Gala American Music Awards 2018: Cardi B, Taylor Swift și multe alte vedete au întors privirile pe covorul roșu GALERIE FOTO
Felstivalul anual American Music Awards 2018

La gala American Music Awards 2018 au fost prezenți artiștii momentului cum ar fi: Cardi B, Taylos Swift ți multe altele; cântărețe care au atras toate privirile prezentându-se exemplar pe covorul roșu, conform mirror.co.uk. Marii artiști ai lumii au fost prezenți zilele trecute la festivalul anual American Music Awards. Prezențele lor au lăsat fără suflare oamenii aflați la eveniment, cunoscutele cântărețe prezentându-se extrem de sexy, însă cu o doză de eleganță, iar unele și cu simplitate.

Taylor Swift, una dintre îndrăgitele noii generații a purtat o rochie care i-a pus corpul în evidență. Argintie, aproape formată din piesele unui glob disco, i-a învăluit corpul, având mâneci și guler, însă lăsându-i picioarele la vedere, întru-un mod discret. Piesele de bază ale ținutei ei au fost cizmele, fiind din același material cu rochia, iar accesoriile subtile i-au completat ținuta.

Gala American Music Awards a avut apariții impresionante pe covorul roșu
Taylor Swift, pe covorul roșu, la American Music Awards

Gala American Music Awards 2018. Vedetele prezente au întors toate privirile pe covorul roșu

Gala American Music Awards a avut apariții impresionante pe covorul roșu
Cardi B, una dintre prezențele extravagante ale galei

Una dintre cele mai extravagante apariții a fost Cardi B. Artista s-ar putea spune că a adus primăvara pe covorul roșu. Rochia purtată de cântăreață a fost una cu un volum impresionant la baza ei, lăsându-i un picior la vedete, cu un corset care-i punea în evidență talia și bustul. Accesoriile nu au lipsit deloc pentru a-i completa ținuta. Artista a avut flori peste tot, din creștet până în călcâie.

Gala American Music Awards a avut apariții impresionante pe covorul roșu
Jennifer Lopez, a fost și ea prezentă la festivalul anual

Nelipsită de la gală a fost și Jennifer Lopez. În vârstă de 49 de ani, superstarul a avut ca de obicei o apariție sexy. Purtând o rochie roz bombon Georges Chakra Couture, stânsă în talie cu o bandă neagră, punându-i bustul în evidență, dar și picioarele bine sculptate, a arătat foarte feminin.

Gala American Music Awards a fost festivalul anului 2018 în care vedetele de peste oceanu au purtat de la cele mai simple până la cele mai extravagante ținute
Cunoscuta actriță, Vanessa Hudgens, s-a prezentat la American Music Awards într-o rochie diafană

O prezență extrem de delicată și feminină din cadrul American Music Awards a fost Vanessa Hudgens. Fără prea multe accesorii, ducându-și stilul spre unul clasic, a pustat o rochie de un roz pal, cu o cusătură care-i urmărea liniile corpului. Binecunoscuta actriță din ”High School Musical” nu a plusat nici pe machiaj, astfel încât apariția ei fiind ura foarte curată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×