Pro TV, ce lovitură! Bobonete și Celentano ar putea renunța la Las Fierbinți

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/12/2019, 13:10
Pro TV, ce lovitură! Bobonete și Celentano ar putea renunța la Las Fierbinți
Mihai Bobonete și Adrian Văncică nu mai au timp de spectacolele de stand-up comedy. Sursa foto: evenimente-constanta.ro

Serialul de comedie „Las Fierbinți” a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori, însă actorii mărturisesc că este multă muncă și nu mai au timp și pentru alte proiecte. Mihai Bobonete și Adrian Văncică ar putea renunța la filmările serialului din cauza programului încărcat.

Celentano și Bobonete părăsesc filmările de la Las Fierbinți din cauza oboselii?

„Las Fierbinți” este unul dintre cele mai apreciate și urmărite seriale din România. Fiecare dintre actori a reușit să intre în pielea personajelor, iar românii nu au pierdut niciun episod din mult iubitul serial difuzat la Pro TV.

Sezoanele au trecut, dar și oboseala a crescut. Adrian Văncică (Celentano) și Mihai Bobonete au reușit anul acesta să susțină doar două spectacole de stand-up comedy, o altă pasiune de-a lor. Celentano mărturisește că oboseala și stresul încep să-și spună cuvântul. Asta înseamnă că vor pleca din serial?

Adrian Văncică și Mihai Bobonete nu mai au timp de stand-up comedy

Adrian Văncică, Mihai Bobonete, Mihai Rait și Costi Diță sunt obișnuiți să-și încânte fanii cu spectacolele de stand-up comedy, dar anul acesta au reușit să susțină numai două. În anii trecuți actorii din „Las Fierbinți” susțineau câte 3 spectacole, dar anul acesta nu au mai avut timp.

„E suficient cât să fie bine. Am făcut și trei spectacole: îl faci pe primul, ai emoții, iese bine, al doilea e așezat, la al treilea deja vrei să «scapi», e o concentrare mai mare.

Trebuie să-ți dozezi energia, altfel și astea sunt puse pe final de an când vii după multe episoade jucate, după multe nopți nedormite, după multe spectacole, după mulți kilometri făcuți în deplasare, e o oboseală care îți rupe gleznele”, a mărturisit Celentano pentru libertatea.ro.

După această declarație foarte mulți fani ai serialului de comedie s-au întrebat dacă Celentano va renunța la filmările de la „Las Fierbinți”. Nici Bobonete nu mai are timp de spectacolele sale de stand-up comedy. Oare cei doi actori vor să plece de la Pro TV?

Spectacolele de stand-up comedy din afara țării, mai puține pentru actorii din Las Fierbinți

„Deja e o tradiție ca pe 1 decembrie să avem spectacol la Londra. Anul ăsta am făcut într-o sală mai mică, de peste 2.000 de locuri, unde s-au vândut toate biletele și apoi managerul nostru ne-a zis să mai facem măcar alte două spectacole.

Am mai făcut două și apoi am refuzat să mai facem altele. I-am zis că nu mai putem, că murim. Cred că ar fi frumos să mergem o dată pe lună, dar e destul de complicat”, a mai spus actorul din serialul de la Pro TV pentru sursa menționată.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×