Patru actori din Las Fierbinţi, la TVR 1. Vor fi prezenţi în emisiunea lui Mircea Dinescu

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
17/12/2019, 17:58
Patru actori din Las Fierbinţi, la TVR 1. Vor fi prezenţi în emisiunea lui Mircea Dinescu
Cei mai îndrăgiți actori din Las Fierbinți, invitați în emisiunea lui Mircea Dinescu. Sursa foto: tvr.ro

Mircea Dinescu încheie actualul sezon al emisiunii sale de la TVR 1, Politică și Delicatețuri, cu patru invitați de seamă. În ediția de duminică, 29 decembrie, cu începere de la 14:30, acesta îi va avea alături pe Mihai Bobonete, Costi Diță, Adrian Văncică și Mihai Rait, nimeni alții decât actorii care dau viață unora dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul Las Fierbinți.

Timp de o oră, cei patru actori din Las Fierbinți vor sta la povești și se vor distra alături de Mircea Dinescu

Cu doar două zile înainte de Revelion, aceștia se vor întrece în glume care mai de care mai savuroase, vor împărtăși cele mai interesante experiențe trăite de-a lungul timpului și, bineînțeles, își vor pune la încercare talentul în bucătărie. Totul, sub atenta supraveghere a poetului român care va avea grijă ca eforturile să le fie răsplătite cu un pahar de vin.

Atmosfera pe toată durata „duelului” culinar al fierbințenilor va fi întreținută cu muzică lăutărească, asigurată nu de Mihai Mărgineanu, cum sunt obișnuiți invitații lui Mircea Dinescu, ci de domn profesor Nelu Greblă și al său acordeon.

Cei patru actori din Las Fierbinți fac furori și pe scenă

Când nu filmează pentru Las Fierbinți, Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Costi Diță și Mihai Rait urcă pe scenă, iar spectacolele lor de stand-up comedy se bucură de un real succes în rândul cetățenilor români, oriunde s-ar afla aceștia.

Fie că vorbim despre Sala Palatului, unde cei patru fierbințeni susțin și anul acesta deja tradiționalele lor show-uri de umor, sau despre turneele din Diaspora, un lucru e cert: carismaticii actori stârnesc hohote de râs la fiecare glumă. De altfel, multe dintre textele lor sunt rodul experiențelor trăite de-a lungul timpului, condimentate, bineînțeles, cu o doză de ficțiune.

Cel mai nou film al lui Adrian Văncică, inclus pe lista scurtă pentru premiile Oscar

Dincolo de lumea televiziunii și de spectacolele cu care își încântă publicul alături de colegii săi, Adrian Văncică, interpretul lui Celentano din Las Fierbinți, a pătruns cu succes și în industria cinematografică. Cel mai recent proiect al său a fost inclus pe lista scurtă a nominalizaților pentru ediția de anul viitor a premiilor Oscar.

Este vorba despre „Cadoul de Crăciun”, pelicula de scurtmetraj ce poartă semnătura regizorului Bogdan Mureșanu, care își propune astfel să ne reamintească de sărbătorile de iarnă din epoca comunistă. Povestea se desfășoară în  seara de 20 decembrie 1989, când o scrisoare  a micuțului Marius către Moș Gerilă, personaj cu care Nicolae Ceaușescu l-a înlocuit pe vestitul Moș Crăciun, transformă seara părinților într-un adevărat coșmar.

Filmul se alătură astfel altor nouă scurtmetraje ale căror titluri au fost anunţate de Academia de film americană (AMPAS) pe lista de propuneri reţinute spre nominalizare la premiile Oscar din 2020, informează presa de peste ocean.

Această coproducţie România-Spania este scrisă şi regizată de Bogdan Mureşanu, iar la producția sa au mai contribuit Victor Dumitrovici şi Eduardo Moises Escribano Solera, conform Agerpres. În plus, la începutul lunii decembrie, pelicula a câștigat premiul pentru cel mai bun scurtmetraj european la gala premiilor EFA 2019.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×