Loredana nu are nicio ruşine! A arătat tot pe scenă la Sala Palatului! Smiley a sărit pe ea!

Filon Stan   
în Femei frumoase
23/11/2017, 20:09
Loredana nu are nicio ruşine! A arătat tot pe scenă la Sala Palatului! Smiley a sărit pe ea! GALERIE FOTO

Deşi are 47 de ani şi nu mai este nicidecum la prima tinereţe, Loredana Groza continuă să îşi uimească fanii prin show-ul care mai de care mai incendiare. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, la Sala Palatului, unde cântăreaţa a apărut în mai multe vestimentaţii „a la Madonna”, care nu au lăsat cătuşi de puţin loc imaginaţiei. În special a celor din primul rând, care au văzut absolut tot. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!

Concertul „Ador” a marcat 30 de ani de la lansarea albumului „Bună seara, iubite!” şi aniversarea a 33 de ani de carieră. Pe scenă au urcat invitaţi speciali, printre care Guess Who, Pavel Bartoş, Doru Stănculescu, Răzvan Diaconu (The Kryptonite Sparks), dar şi Smiley, care a avut o reacţie de „bărbat adevărat” în momentul în care a văzut-o pe Loredana.

Impresionat de vestimentaţia plină de sex-appeal a blondei, cântăreţul nu a stat mult pe gânduri şi, pur şi simplu, a sărit pe colega lui de la „Vocea României”, după cum se poate vedea în imaginile din galerie. VEZI CUM A SĂRIT SMILEY PE LORE ÎN GALERIA FOTO!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×