PRO TV, anunț important despre Andi Moisescu! Ce se întâmplă cu emisiunea Apropo TV

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
13/03/2019, 17:05
PRO TV, anunț important despre Andi Moisescu! Ce se întâmplă cu emisiunea Apropo TV GALERIE FOTO
PRO TV, anunț important despre Andi Moisescu! Ce se întâmplă cu emisiunea Apropo TV

Pro TV a făcut un anunț important despre emisiunea prezentată de Andi Moisescu, Apropo TV. Show-ul se pregătește de un nou sezon, cu o structură mai dinamică și cu rubrici noi, după cum anunță producătorul emisiunii, Red Spike Film.

Pro TV, anunț important despre Andi Moisescu

În urmă cu aproape o săptămână, Andi Moisescu a primit o lovitură teribilă din partea postului de televiziune la care lucrează. Pro TV i-a scos din grilă emisiunea Pe Bune?!, după doar două ediții și încă nu este clar ce se va întâmpla în continuare cu emisiunea juratului de la Românii au Talent. Quizshow-ul lui Andi Moisescu nu a mai fost difuzat luni, 11 martie, de la ora 22:30, când Pro TV a programat filmul A fost odată în Mexic – Desperado 2.

Încă nu se știe dacă postul de televiziune a luat o decizie definitivă în ceea ce privește emisiunea Pe Bune?!,  prezentată de Andi Moisescu sau dacă a fost doar o măsură de moment. Pro TV încă nu a oferit un punct de vedere oficial cu privire la această temă.

Andi Moisescu va lua lecții de gătit
Andi Moisescu va lua lecții de gătit

Ce se întâmplă cu emisiunea Apropo TV

Pro TV a făcut, însă, un anunț important despre Andi Moisescu. O altă emisiune prezentată de el, Apropo TV, se pregătește de un nou sezon. Producătorul show-ului, Red Spike Film, a precizat pentru paginademedia, că Apropo TV va avea două rubrici. În prima dintre ele, Meditații Virale, Andi Moisescu va dezbate viralele săptămânii alături de vloggeri, stand-uperi, influenceri și specialiști din zona de social media.

În cea de-a doua rubrică, Fast & Fresh by Bucătarium, Andi va lua primele lui lecții de gătit de la chefi cu experiență. „Este, în egală măsură, un pretext de a aduce online-ul pe sticlă și un antrenament pentru o nouă misiune pe care și-o asumă în acest an Andi Moisescu, să facă vlogging pe YouTube”, au declarat producătorii emisiunii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×