Andi Moisescu, lovitură teribilă! Pro TV i-a scos emisiunea din grilă! Ce s-a întâmplat

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
08/03/2019, 14:35
Andi Moisescu, lovitură teribilă! Pro TV i-a scos emisiunea din grilă! Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO
Pro TV a scos din grilă emisiunea lui Andi Moisescu

Andi Moisescu a primit o lovitură teribilă! Pro TV i-a scos emisiunea din grilă! Pe bune ?! a dispărut din grila postului după doar două ediții și încă nu este clar ce se va întâmpla în continuare cu emisiunea juratului de la Românii au Talent.

Pro TV a scos din grilă emisiunea lui Andi Moisescu

Postul de televiziune Pro TV a scos din grilă emisiunea lui Andi Moisescu, după ce show-ul Cântă acum cu mine a fost înlocuit săptămâna aceasta cu un film și mutat duminica viitoare. Quizshow-ul lui Andi Moisescu nu va mai fi difuzat luni, 11 martie, de la ora 22:30, când Pro TV a programat filmul A fost odată în Mexic – Desperado 2.

Încă nu se știe dacă postul de televiziune a luat o decizie definitivă în ceea ce privește emisiunea prezentată de Andi Moisescu sau dacă a fost doar o măsură de moment. Pro TV încă nu a oferit un punct de vedere oficial cu privire la această temă.

Schimbări în grila Pro TV
Schimbări în grila Pro TV

Emisiunea lui Andi Moisescu, depășită de concurență

Emisiunea lui Andi Moisescu a fost depășită la capitolul audiență de Asia Express, de la Antena 1. Pe publicul comercial, Pe bune?! a avut rating 5,3,  în timp ce pe același interval Antena 1 a avut rating 7,2.

Este a doua mutare pe care postul de televiziune Pro TV o face în această săptămână, după ce a decis ca show-ul Cântă acum cu mine să fie difuzat abia peste două săptămâni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×