Pro Tv a renunțat la colaborarea cu Dana Budeanu, după postarea oribilă privind spitalul de copii bolnavi de cancer

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
31/10/2019, 14:57
Pro Tv a renunțat la colaborarea cu Dana Budeanu, după postarea oribilă privind spitalul de copii bolnavi de cancer
Dana Budeanu, dată afară de la Pro Tv, după statusul oribil la adresa spitalul pentru copiii bolnavi de cancer *foto: captură Pro Tv

Postul de televiziune Pro Tv a anunțat că renunță la colaborarea cu Dana Budeanu, după postarea prin care designerul le acuza de ipocrizie pe fondatoarele Asociației Dăruiește Viața, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, cele care vor să facă din bani privați un spital în București pentru copiii bolnavi de cancer. Postarea cu un limbaj extrem de licențios a fost distribuită chiar și de către primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, fapt ce a stârnit revoltă în mediul online.

Dana Budeanu a fost dată afară de la Pro Tv, după postarea pe care a avut-o la adresa spitalului pentru copiii bolnavi de cancer

Pro Tv a anunțat printr-un mesaj pe facebook următoarele: „Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător.”

Televiziunea a anunțat că Budeanu nu respecta valorile pe care postul le promova: „PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri”.

Postarea Danei Budeanu, motiv de scandal între CTP și Gabriela Firea

Postarea cu limbaj licențios a Danei Budeanu a fost preluată și pe facebook de către primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. În loc să se retragă, edilul și-a susținut și mai vehement punctul de vedere în timpul unui interviu acordat pentru postul de televiziune Digi 24. După această emisiune, jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a arătat extrem de deranjat pentru faptul că Firea a fost menajată de moderatori. De asemenea, la două zile după acest interviu, Europa FM a anunțat că a renunțat să mai difuzeze reclamele de la companiile municipale ale Gabrielei Firea.

Dana Budeanu era unul dintre invitații permanenți la emisiunea „Vorbește lumea”, unde comenta felul în care se îmbracă celebritățile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×