Pro TV a inclus din nou Singur acasă în grila de sărbători. Prima parte, sâmbătă, 7 decembrie

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
06/12/2019, 14:06
Pro TV a inclus din nou Singur acasă în grila de sărbători. Prima parte, sâmbătă, 7 decembrie GALERIE FOTO
Pe 7 decembrie este difuzat primul film din seria Singur Acasă. Sursa foto - facebook

Ați fost cuminți? Pro TV a inclus din nou Singur acasă în grila de sărbători, așa că nu trebuie să vă faceți griji. Așadar, cine a scăpat vreun cuvânt din întregul film, vreun detaliu care ar putea să dea întreaga poveste peste cap, trebuie să știe că mai are o șansă.

Pro TV a inclus din nou Singur acasă în grila de sărbători

Kevin este singur acasă și anul acesta. Este cel puțin a 15 oară, de când există măsurătorile TV, când Pro TV difuzează faimosul film de Crăciun, cu simpaticul Macaulay Culkin în rol principal. Așadar, postul TV a anunțat Singur acasă (Home alone), pentru sâmbătă, 7 decembrie. Singur acasă 2 (Home alone 2) va fi săptămâna următoare, pe 14 decembrie

Nu se oprește aici seria pentru că Singur acasă 3 (Home alone 3) se difuzează pe 21 decembrie. Este bine de știut că tot pe 7 decembrie, imediat după Singur acasă, Pro TV a programat și prima parte din seria Greu de ucis – Die Hard, cu Bruce Willis.

Prima parte, sâmbătă, 7 decembrie

Deși un film vechi, care are aproape 30 de ani, Singur acasă este unul dintre hit-urile de audiență pentru Pro TV. Anul trecut, primul film din seria Singur acasă a depășit două milioane de telespectatori.

Vă readucem aminte că Singur Acasă (titlu original Home Alone) este un film de comedie de Crăciun din 1990. Filmul este scris și produs de John Hughes și regizat de Chris Columbus. În film interpretează Macaulay Culkin în rolul lui Kevin McCallister.

Filmul a fost nominalizat la două premii Oscar și la două Globuri de Aur. Este urmat de Singur acasă 2 – Pierdut în New York (1992). În mare, numeroasa familie McCallister pleacă în grabă la Paris să sărbătorească Crăciunul.

Din păcate, aceștia îl uită pe Kevin McCallister acasă. Kevin, care are doar 8 ani, trebuie să înfrunte doi hoți care se pregătesc să-i jefuiască casa crezând că aceasta este nelocuită. Inteligent și curajos, Kevin, este nevoit să pună tot felul de capcane pentru a-și apăra locuința.

„Singur acasă este unul dintre cele mai bune scenarii din câte am citit vreodata, iar Singur acasă 2 intră și el în această categorie. Dacă n-ar fi existat, le-aș fi făcut eu”, mărturisea Chris Columbus, cel care le-a regizat pe ambele, dovedind și în filmele ulterioare același talent extraordinar pentru comedie, ca în „Mrs. Doubtfire” și „Nine Months”.

Datorita lui Columbus, Macauley Culkin  a devenit cel mai celebru actor-copil al tuturor timpurilor, o supervedetă plătită cu zeci și zeci de milioane de dolari pentru fiecare rol.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×