Ce avere a strâns Bruce Willis în cariera lui de actor. În ultima perioadă a scos doar filme de duzină

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
17/10/2019, 17:23
Ce avere a strâns Bruce Willis în cariera lui de actor. În ultima perioadă a scos doar filme de duzină GALERIE FOTO
Bruce Willis este în top 20 ca bani încasați de actorii de la Hollywood. Sursa foto - facebook

Dacă te interesează ce avere a strâns Bruce Willis în cariera lui de actor atunci ai ajuns unde trebuie. În materialul de față ne propunem să disecăm averea unui artist care a avut Hollywoodul la picioare, dar care a intrat în ultima perioadă într0un ușor con  de umbră. Walter Bruce Willis s-a născut pe n. 19 martie 1955, în Idar-Oberstein, fosta  Republică Federală Germană.

Ce avere a strâns Bruce Willis în cariera lui de actor

Cunoscut mai mult ca Bruce Willis, este un actor, producător și, un amănunt mai puțin cunoscut despre el, cântăreț. Cariera sa a început pe scena Off-Broadway, ulterior continuând în televiziune și film, jucând în comedii, drame și filme de acțiune. Bruce Willis este cunoscut cel mai mult pentru rolul lui John McClane în seria Die Hard, una care a bucurat generații întregi de cinefili.

Mai mult de atât, Bruce Willis a apărut în peste 60 de filme, printre care hiturile box office, Pulp Fiction (1994), 12 Monkeys (1995), The Fifth Element (1997), Armageddon (1998), The Sixth Sense (1999), Unbreakable (2000) și Sin City (2005). Aproape logic, Willis stă bine de tot și la capitolul încasări. Astfel, de curând, jurnaliștii de la Business Insider au întocmit un top al actorilor care s-au îmbogățit de pe urma câștigurilor de la box-office.

Ce avere a strâns Bruce Willis în cariera lui de actor. Bruce Willis
Bruce Willis, secvență din Die Hard. Sursa foto – facebook

În ultima perioadă a scos doar filme de duzină

Samuel L. Jackson cu 5.140 miliarde de dolari este artistul numărul 1, acesta fiind urmat de Harrison Ford și Tom Hanks, nume grele ale cinematografiei. Bruce Willis a intrat și în în clasamentul ziariștilor. Acesta este al 19-lea actor ca bani luați pentru filmele lui. Nu mai puțin de 3.189 miliarde de dolari a încasat fostul șot al lui Demi Moore pentru filmele în care a prestat.

Vă reamintim că Bruce Willis este dublu câștigător al premiului Emmy, laureat al premiului Globul de Aur și de patru ori nominalizat la Premiul Saturn. Willis a fost căsătorit cu actrița Demi Moore, cei doi având împreună trei fiice. Au divorțat în anul 2000, după un mariaj de 13 ani. Din 2009, Bruce Willis este căsătorit cu fotomodelul Emma Heming, cu care are două fiice. În ultima perioadă a scos doar filme de duzină care nu au prins foarte mult la public.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×