Demi Moore, mărturisiri înfiorătoare! Violată la 15 ani de un bărbat care a cumpărat-o de la mama ei pentru 500 de dolari

Catalin Nae    Alex Năstase   
în Stiri mondene
24/09/2019, 14:22
Demi Moore, mărturisiri înfiorătoare! Violată la 15 ani de un bărbat care a cumpărat-o de la mama ei pentru 500 de dolari GALERIE FOTO
Demi Moore a devenit cunoscută în toată lumea după rolul din Ghost. Sursa foto - facebook

Actrița Demi Moore a făcut câteva mărturisiri înfiorătoare! Astfel, artista susține că a fost violată la vârsta de 15 ani. Mai mult de atât, conform acesteia, presupusul agresor i-a spus că mama ei a fost cea care a vândut-o pentru suma 500 de dolari. Fosta soție a lui Bruce Willis a povestit toate acestea pentru gazda emisiunii „Good Morning America”, Diane Sawyer. Actriţa, acum în vârstă de 56 de ani, a acceptat să vorbească despre viaţa ei personală.

Demi Moore, mărturisiri înfiorătoare!

A făcut-o pentru a-și promova autobiografia „Inside Out”, carte care va fi lansată în această săptămână. Demi Moore i-a spus moderatoarei că a fost violată şi că agresorul a întrebat-o cum se simte ştiind că mama ei a vândut-o pentru 500 de dolari. Cu toate acestea, Demi Moore nu crede că mama ei, care a decedat în anul 1998, „a vândut-o” şi că incidentul ar fi fost cauzat de o astfel de tranzacţie.

„Adânc în inima mea, nu cred că a fost o simplă tranzacţie. Totuşi, i-a oferit acces la mine şi m-a pus într-o situaţie dăunatoare”, a declarat actriţa. De altfel, „Inside Out” vorbeşte deschis despre viaţa personală a lui Demi Moore. În cuprinsul ei sunt abordate traume din copilăria actriţei, problemele legate de imaginea asupra propriului corp, relaţia tumultuoasă a lui Moore cu mama sa, dar și cele trei căsnicii.

Demi Moore, mărturisiri înfiorătoare! Demi Moore
Demi Moore a fost căsătorită cu Freddy Moore, Bruce Willis și Ashton Kutcher. Sursa foto – facebook

Violată la 15 ani de un bărbat care a cumpărat-o de la mama ei pentru 500 de dolari

Vă reamintim că Demi Moore a fost măritată cu actorii Bruce Willis şi Ashton Kutcher. Artista vorbește şi despre încercarea de a face faţă atât celebrităţii, cât şi vieţii de mamă. Demi Moore nu se ferește de cuvinte și transmite că a avut parte de o copilărit dificilă, ambii părinţi fiind alcoolici. Mai mult de atât, actrița mărturisește că a fost crescută într-un mediu marcat de agresiuni fizice. Moore povestește și momentul în care mama ei a încercat să se sinucidă și ea a fost nevoită să îi scoată din gură pastilele pe care intenţiona să le înghită.

În timpul acelui incident, Demi Moore avea doar 12 ani. Actriţa a fost, la rândul ei, dependentă de alcool şi de alte droguri, luptându-se pentru a scăpa de adicţii. De altfel, actruița a comparat acest efort de a scăpa de vicii cu cel necesar pentru a naşte natural: „Am experimentat durerea. Prin urmare, o parte a sobrietăţii ţine de faptul că nu vreau să pierd momente din viaţă, din textura ei, chiar dacă lucrul ăsta generează şi durere”. Demi Moore a ajuns cunoscută ca actriţă de televiziune, cu rolul din telenovela „General Hospital”, după care a jucat în filme ca „St. Elmo’s Fire/ Libertinii”, „Ghost/ Fantoma mea iubită”, „A Few Good Men/ Oameni de onoare” sau „Indecent Proposal/Propunere indecentă”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×