In urma cu 21 de ani juca in Striptease si era in fanteziile tuturor barbatilor. Cum arata Demi Moore la 54 de ani

Ionuţ Cataramă   
în Monden
09/05/2017, 20:03
In urma cu 21 de ani juca in Striptease si era in fanteziile tuturor barbatilor. Cum arata Demi Moore la 54 de ani GALERIE FOTO
La 54 de ani, Demi Moore nu mai este atat de mondena ca in urma cu 10-20 de ani. Divortul de Ashston Kutcher a afectat-o enorm, a fost internata la o clinica de reabilitare, insa intre timp si-a revenit si arata exceptional.

Imbracata super cool, cu un tricou cu gauri si o fusta neagra din piele asimetrica si despicata, Demi a demonstrat ca ramane una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood.

VEZI IMAGINI IN GALERIE FOTO              

Prezenta la un eveniment aniversar al revistei Harper’s Bazaar, Demi a avut un machiaj minimalist si si-a lasat parul perfect drept pe spate.

Vedeta, care in ultimii ani s-a retras din viata mondena, a fost unul din sex simbolurile anilor ’90. In 1996, Demi devenea cel mai bine platita actita pentru un singur rol: primea 12.5 milioane de dolari pentru prestatia sa incendiara din Striptease.

Demi a revenit spectaculos in 2003 in “Charlie’s Angels: Full Throttle” in rolul “ingerului” care devenise rau. Demi a afisat atunci un corp perfect si s-a zvonit ca ar fi facut peste 40 de operatii estetice pentru a ajunge la asta, printre care: lifting facial, implanturi mamare si liposuctii.Ea nu a recunoscut aceste operatii, desi in revista Elle a spus pana la urma: “Mi-am facut ceva, dar nu la fata.” Se pare ca obsesia ei pentru un corp tanar si perfect e alimentata de presiunea hollywoodiana. “Nu sunt mult roluri bune pentru femeile de peste 40 de ani. Multe dintre ele nu au profunzime, iar altele sunt doar de sotie sau mama.”, spunea ea intr-un interviu acum 4 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×