Prințul Harry și Meghan Markle, surprinși în Los Angeles. Cum au apărut Ducii de Sussex. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/04/2020, 22:13
Prințul Harry și Meghan Markle, surprinși în Los Angeles. Cum au apărut Ducii de Sussex. FOTO
Prințul Harry și Meghan Markle, surprinși în Los Angeles. Cum au apărut Ducii de Sussex. Sursa foto: Instagram.com

Prințul Harry și Meghan Markle au fost surprinși de paparazzi în Los Angeles, acolo unde s-au mutat în urmă cu aproximativ o lună. Ducii de Sussex au ieșit să-și plimbe câini într-un parc, însă nu au fost însoțiți și de micul Archie despre care spune că e mereu alături de ei.

Ducii de Sussex, la plimbare cu câinii într-un parc din Los Angeles

Prințul Harry (35 de ani) și actrița americană Meghan Markle (38 de ani) au renunțat la drepturile de membri seniori ai Casei Regale Britanice și s-au mutat în Canada unde și-au dorit să devină independenți din punct de vedere financiar, însă recent au putut fi observați de paparazzi în Los Angeles.

Ducii de Sussex au ieșit la plimbare cu cei doi câini pe care îi au în grijă. Cei doi au respectat măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus și au purtat bandane albastre care le-au acoperit gura și nasul. În plus, Meghan Markle a ținut în permanență în mână un gel dezinfectant.

Ducii de Suseex în Los Angeles
Prințul Harry și Meghan Markle, surprinși în Los Angeles. Cum au apărut Ducii de Sussex. Sursa foto: cancan.ro

Ce ținute au purtat Ducii de Sussex în timpul plimbării

Cuplul nu a fost însoțit în timpul acestei plimbări de fiul lor Archie în vârstă de 11 luni, lucru neobișnuit pentru cei doi. Cel mai probabil micuțul a rămas în grija mamei actriței sau a bonei tocmai pentru a fi protejat de acest virus care continuă să facă ravagii.

Meghan Markle a purtat o ținută lejeră optând pentru o pereche de blugi skinny de culoare albă, un tricou negru și o șapcă care să o ascundă de blițuri și privirile curioșilor. Pe de altă parte, Prințul Harry a purtat un tricou polo, blugi, cizme de deșert și o pălărie.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat din Canada de circa o lună

Ducii de Sussex au renunțat la îndatoririle regale în ultima zi a lunii martie, pe 31 martie, însă s-au mutat încă de anul trecut în Canada. După ce au petrecut câteva luni departe de Marea Britanie cuplul a luat decizia de a se muta mai aproape de mama actriței, în Los Angeles.

„Mutarea a fost planificată de ceva timp. Și-au dat seama că în Canada nu ar putea realiza tot și-au propus din mai multe motive și vor să își stabilească reședința oficială în zona Los Angeles-ului”, a declarat o sursă anonimă, potrivit The Sun.

Prințul Harry și soția sa au luat decizia de a dona o sumă importantă de bani în lupta cu noul tip de coronavirus. Ducii de Sussex au donat suma de 90.000 de lire sterline către organizația Feeding Britain care va folosi această sumă pentru a cumpăra mâncare pentru familiile nevoiașe afectate de acest virus.

Suma în cauză este chiar profitul încasat de pe urma transmiterii nunții Ducilor de Sussex la postul de televiziune BBC. Meghan Markle și Prințul Harry și-au unit destinele în urmă cu 3 ani.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×