Prinţul Harry și Meghan Markle, donație impresionantă în lupta cu pandemia de coronavirus

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/04/2020, 09:35
Prinţul Harry și Meghan Markle, donație impresionantă în lupta cu pandemia de coronavirus
Prinţul Harry și Meghan Markle, donație impresionantă în lupta cu pandemia de coronavirus. Sursa foto: ap.org

Prințul Harry și actrița americană Meghan Markle au anunțat că vor dona o sumă impresionantă familiilor nevoiașe afectate de pandemia de coronavirus. Donația se va îndrepta spre Feeding Britain și va veni din profitul înregistrat de transmiterea nunții lor la postul de televiziune BBC.

Prințul Harry și soția sa donează 90.000 de lire sterline familiilor nevoiașe afectate de COVID-19

Un purtător de cuvânt al Prințului Harry și actriței Meghan Markle a dezvăluit că cei doi au „amintiri dragi” din timpul vizitei făcute la târgul organizației Feeding Britain, motiv pentru care au luat decizia de a dona o sumă impresionantă în lupta cu noul tip de coronavirus.

Donația va fi îndreptată către familiile nevoiașe afectate de pandemia de coronavirus. Așadar profitul de 90.000 de lire sterline încasat de pe urma transmiterii nunții Ducilor de Sussex la postul de televiziune BBC va merge la această organizație.

Ducii de Sussex sunt căsătoriți din data de 19 mai 2018

Ceremonia religioasă a Ducilor de Sussex a fost împărțită în două recepții. La prima au luat parte peste 600 de invitați printre care s-au numărat și numeroase personalități cum ar fi jucătoarea de tenis Serena Williams, actorul George Clooney, soţii David şi Victoria Beckham sau vedeta de televiziune şi actriţa Oprah Winfrey.

George Clooney şi Serena Williams s-au numărat printre puținele persoane care au fost invitate şi la a doua recepţie care s-a desfășurat la Frogmore House. Aici au participat doar 200 de persoane.

Prințul Harry și Meghan Markle nu au plecat în luna de miere imediat după nuntă deoarece au fost nevoiți să fie prezenți la un eveniment caritabil organizat de prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, la Palatul Buckingham.

Meghan Markle și Prințul Harry, planuri pentru lansarea propriei organizații nonprofit

De când au renunțat la drepturile de membrii ai Casei Regale Britanice, Prințul Harry și soția sa s-au mutat în Canada unde și-au dorit să devină independenți din punct de vedere financiar, iar pentru asta se gândesc să-și lanseze propria organizație nonprofit care va purta numele „Archewell”, denumire care vine de la prenumele fiului lor.

De asemenea, actrița americană și-a reluat cariera și a apărut pe micile ecrane de curând. Meghan Markle și-a împrumutat vocea unui personaj din filmul „Elephant” care a fost lansat pe 3 aprilie. Ducesa de Sussex și-a înregistrat vocea în toamna anului trecut, așadar știa de ceva vreme nu mai vrea să facă parte din familia regală.

Cuplul și-a încheiat angajamentul față de familia regală britanică la finalul lunii martie fiind nevoiți să renunțe la anumite drepturi. În plus, Ducii de Sussex nu mai au voie să folosească numele „Royal” în brandul lor.

„Ducele şi ducesa de Sussex nu intenţionează să folosească «Sussex Royal» în niciun domeniu după primăvara anului 2020”, a spus purtătorul de cuvânt citat de CNN.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×