Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Canada: ”Mutarea a fost planificată de ceva timp”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
28/03/2020, 23:25
Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Canada: ”Mutarea a fost planificată de ceva timp”
Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Canada: ”Mutarea a fost planificată de ceva timp”. Sursa foto: Instagram.com

Ducii de Sussex au renunțat la titlurile nobiliare pentru a deveni independenți financiar și s-au mutat departe de Casa Regală Britanică tocmai în Canada, dar se pare că recent au luat decizia de a schimba locuința mai aproape de mama actriței, Doria Ragland.

Prințul Harry și soția sa, mutare neașteptată în Statele Unite ale Americii

La doar câteva luni după ce s-au mutat în Canada, Prințul Harry și actrița de origine americană Meghan Markle au luat o nouă decizie neașteptată. Potrivit unei surse citate de publicația britanică The Sun Ducii de Sussex au părăsit insula Vancouver pentru a fi mai aproape de familia actriței.

Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry și-au luat băiețelul în vârstă de numai 10 luni, Archie, și s-au îmbarcat la bordul unui avion privat cu destinația America, dar nu se știe exact când va avea loc mutarea pentru că în momentul de față granița Canadei cu Statele Unite ale Americii este închisă.

Ducii de Sussex și-au cumpărat o locuință în Los Angeles

Purtătorul de cuvânt al Prințului Harry a refuzat să comenteze subiectul în cauză, însă o sursă apropiată cuplului a declarat pentru revista People că Ducii de Sussex plănuiau de mult să părăsească Canada și chiar și-au cumpărat o casă în Los Angeles, acolo unde locuiește și mama actriței.

Probabil unul dintre motivele acestei mutări este faptul că astfel Prințul Harry și soția sa vor avea mai aproape prietenii actriței care i-au vizitat de mai multe ori în Canada.

„Mutarea a fost planificată de ceva timp. Și-au dat seama că în Canada nu ar putea realiza tot și-au propus din mai multe motive și vor să își stabilească reședința oficială în zona Los Angeles-ului”, a declarat o sursă anonimă, potrivit The Sun.

Meghan Markle revine pe micile ecrane după „Megxit”

Meghan Markle revine la marea sa pasiune: actoria. Soția Prințului Harry va apărea în curând pe micile ecrane într-o producție Disney.

Compania a anunțat că actrița americană va juca în filmul original „Elephant” care spune povestea unei familii de elefanți și călătoria lor prin deșertul Kalahari din Africa de Sud.

„Urmează călătoria extraordinară a unei familii de peste 1.000 de mile prin Africa, într-o aventură care le va schimba viața”, anunță trailerul filmului, relatează libertateapentrufemei.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×