Cum s-au îmbrăcat Ducii de Sussex la ultima apariție în calitate de membri seniori ai familiei regale. Meghan Markle a atras toate privirile

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/03/2020, 21:59
Cum s-au îmbrăcat Ducii de Sussex la ultima apariție în calitate de membri seniori ai familiei regale. Meghan Markle a atras toate privirile
Ce ținute au ales Prințul Harry și Meghan Markle pentru ultima apariție în calitate de membri regali. Sursa foto: Instagram.com

Prinţul Harry (35 de ani) şi soţia lui ducesa Meghan (38 de ani) au participat la ultimul eveniment în calitate de membri seniori ai familiei regale britanice, la slujba de la Catedrala Westminster care a avut loc zilele trecute. De la finalul lunii martie Ducii de Sussex vor fi independenți din punct de vedere financiar și își vor crește fiul, Archie, în Canada.

Ce ținute au ales Prințul Harry și Meghan Markle pentru ultima apariție în calitate de membrii regali

Ducii de Sussex au dus la bun sfârşit ultima îndatorire regală şi au participat la evenimentele organizate de Ziua Commenwealth alături de Regina Elisabeta a II-a, Prințul William și soția sa Kate Middlteon, Prinţul Charles (71 de ani) şi soţia sa Camilla (72 de ani).

Fosta actriță de origine americană Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns primii la ceremonia anuală, dar nu fost trecuți cu vederea. Ducesa de Sussex a strălucit într-o ținută de culoare verde smarald, o rochie midi creată de designerul Emilia Wickstead. Soția Prințului Harry și-a accesorizat rochia cu o capă şi o pălărie în aceeaşi nuanţă şi pantofi cu toc crem de la brandul ei preferat Aquazzura.

Nici nepotul Reginei nu s-a lăsat mai prejos și a fost lăudat pentru costumul de culoare albastră, nuanța anului 2020. Prințul Harry a ales o cravată albastru deschis cu un imprimeu mic, o cămașă alb imaculat și o pereche de pantofi negrii.

Cum au luat Ducii de Sussex decizia de a deveni independenți financiar

Spre deosebire de anul trecut Ducii de Sussex au fost conduşi direct la locurile lor din biserica londoneză şi nu au mai avut şansa de a o întâmpina pe suverana Marii Britanii împreună cu ceilalţi membri ai familiei regale.

„Decizia pe care am luat-o pentru mine şi soţia mea nu a fost luată uşor. Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe regină, Commonwealth-ul şi asociaţiile mele militare fără finanţare publică. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. 

Am acceptat acest lucru ştiind că nu schimbă cine sunt sau cât sunt de dedicat. Dar sper că asta vă ajută să înţelegeţi la ce s-a ajuns, că mă voi retrage din tot ceea ce am cunoscut vreodată pentru a face un pas înainte spre ceea ce sper că va fi o viaţă mai liniştită”, a declarat Ducele de Sussex, relateză  stirileprotv.ro.

„Am vrut să auziţi adevărul de la mine, atât cât îl pot împărtăşi, nu ca prinţ, sau duce, ci pur şi simplu ca Harry, aceeaşi persoană pe care mulţi dintre voi aţi urmărit-o crescând în ultimii 35 de ani dar cu o perspectivă mai clară. 

Regatul Unit este casa mea şi locul pe care îl iubesc. Asta nu se va schimba niciodată. (…) Simt o mare tristeţe pentru că s-a ajuns la asta”, a mai afirmat Prințul Harry, conform sursei menționate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×