Angajații de la Casa Regală au rupt tăcerea și au dezvăluit cealaltă față a lui Meghan Markle

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/04/2020, 16:23
Angajații de la Casa Regală au rupt tăcerea și au dezvăluit cealaltă față a lui Meghan Markle
Meghan Markle nu era foarte iubită la Casa Regală. Sursa foto: hepta.ro

Meghan Markle este de departe cea mai controversată persoană care a făcut parte din familia regală a Marii Britanii. Presa și cârcotașii o porecleau drept „scorpia de la Buckingham”, iar recent, angajații Reginei Elisabeta au spus de ce era atât de nesuferită soția fostului prinț Harry.

Meghan Markle nu era iubită la Casa Regală

În spațiul public, Meghan afișa tot timpul imaginea unei ducese care se dedică în totalitate sarcinilor pe care orice membru al familiei regale britanice trebuie să le respecte.

Fosta ducesă de Sussex se pare că avea un comportament complet diferit în spatele camerelor de filmat, iar pretențiile sale erau privite drept o exagerare de cele mai multe ori din partea angajaților care erau în subordinea ei.

Camilla Tominey, jurnalistă la The Telegraph, a aflat câteva lucruri despre cum o priveau angajații pe Meghan Markle.

„Cine crezi că ești?”

Ziarista susține că din primul minut în care a pășit în familia regală, Meghan a avut aere de divă de Hollywood, fiind complet paralelă cu comportamentul care i se cerea unei ducese.

Personalul Palatului Buckingham nu era deloc impresionat de calitățile despre care presa scria încă de pe vremea când juca în serialul Suits. Camilla mai precizează că a existat o reală ciocnire a culturilor și, mai devreme sau mai târziu, finalul pe care cu toții îl știm se întâmpla.

„Este asemănător cu Downton Abbey – există o ierarhie a personalului care se află la Palatul Buckingham de ani şi ani, pentru a servi regina şi ţara. Şi, prin urmare, au existat divergenţe în ceea ce priveşte pretenţiile avute de Harry şi Meghan, în special de ducesă, la modul: «Ei bine, stai un minut, cine crezi că eşti?». Harry şi Meghan s-au mutat în California la sfârşitul lunii trecute, după ce s-au retras oficial din viaţa regală pe 31 martie. Ducele găseşte viaţa „cam provocatoare“, spune jurnalista de la The Telegraph.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×