Prințul Charles, testat pozitiv cu noul coronavirus. Familia regală britanică, în stare de alertă

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
25/03/2020, 12:55
Prințul Charles, testat pozitiv cu noul coronavirus. Familia regală britanică, în stare de alertă
Prințul Charles, testat pozitiv cu noul coronavirus. Familia regală britanică, în stare de alertă. Sursa foto: Hepta

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informează, miercuri, SkyNews.

Prințul Charles are coronavirus

Familia regală britanică este în stare de alertă după ce Prințul Charles, moștenitorul tronului, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, scrie presa din Regatul Unit.

Casa Clarence a confirmat că prințul de 71 de ani a fost diagnosticat cu COVID-19, într-o declarație emisă miercuri dimineața

Moștenitorul tronului are „simptome ușoare dar starea de sănătate este bună „ și se află în auto-izolare în Scoția, alături de Ducesa de Cornwall, care a fost testată pentru coronavirus, iar rezultatul a fost negativ, informează casa princiară.

„Prințul de Wales a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Prezintă simptome ușoare, dar starea de sănătate este bună și a lucrat de acasă în ultimele zile. Ducesa de Cornwall a fost și ea testată, însă nu are virusul”, se arată în declarația emisă de Casa prințului Charles.

Prințul și Ducesa, în izolare la domiciliu

În acest moment, Prințul Charles și Ducesa de Cornwall se află în Scoția, unde vor rămâne în perioada următoare.

„Potrivit sfaturilor medicilor și ale guvernului, Prințul și Ducesa se află în auto-izolare la domiciliu la reședința din Scoția”, a declarat Casa Clarence, miercuri dimineața.

„Nu se poate clarifica în ce mod a dobândit Prințul noul coronavirus din cauza numărului mare de angajamente onorate în ultimele sătpămâni”, mai precizează reprezentanții moștenitorului tronului britanic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×