„Prinţul” Adrian Cristea s-a cuplat cu o blondă! Au mers împreună la hotel! Galerie foto

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/09/2018, 19:29
„Prinţul” Adrian Cristea s-a cuplat cu o blondă! Au mers împreună la hotel! Galerie foto GALERIE FOTO
Adrian Cristea a fost surprins alături de o furmoasă blonda!

Adrian Cristea, supranumit și ”Prințul”, s-a cuplat cu o blondă! Aceștia au fost surprinși împreună la un hotel! În această săptămână, cei doi au fost fotografiați la o cafea, discutând, iar mai apoi intrând în incinta hotelului. După o scurtă perioadă în care presa nu a mai anunțat nimic despre vreo altă partidă a fostului fotbalist, acesta și-a făcut din nou, inevitabil, apariția. Cunoscut drep un cuceritor cu gusturi alese, ”Prințul” a ieșit la masă cu o frumoasă blondă, cu care, reieșind din fotografii,  și-a împărțit și camera de hotel. Vezi aici imaginile în exclusivitate!

După ce a stat o lungă perioadă în centrul atenție după relația cu Bianca Drăgușanu, acesta a încercat să fie mai discret în ceea ce privește amorul. Dar, cu toate prezențele feminine care apăreau și dispăreau din viața sa, acesta a avut tot timpul grijă cât s-a putut de fiica sa, contrar zvonurilor.

Adrian Cristea și noua sa cucerire.
Adrian Cristea a fost surprins la cafrea alături de o frumoasă blondă.

Citește și: Cristi Borcea, fotografiat în compania a două domnișoare suspecte, în toiul nopții! FOTO EXCLUSIV

Citește și: Carmen Brumă a pozat fără sutien, iar pe Instagram a plouat cu inimioare

Citește și: „Neatza cu Răzvan și Dani” a revenit la Antena 1. Unde au fost în vacanță. FOTO pe facebook

”Prințul” Adrian Cristea s-a cuplat cu o blondă! Poveste despre viața acestuia

Conform unor informații din presă, Adrian Cristea, pentru a scăpa de toate zvonurile apărute cu orice ocazie,  spune că preferă să-și petreacă timpul altfel decât să citească cele spuse despre el. Se pare că fostul fotbalist face lucruri obișnuite în timpul său liber, pentru a se detașa de tot ce se întâmplă în jurul lui. ”Nu am hobby-uri neobișnuite. Prefer să mă uit la un film, să joc un meci de tenis, decât să mă afișez la evenimente mondene. Sunt un tip mai liniștit în general”, a spus acesta.  Ba chiar după spusele mamei copilului lui, Denisa Nechifor, acesta s-a îngrijit de soarta fiicei lui.

Adrian Cristea și noua sa iubită!
Andrian Cristea, alături de fiica sa, Rania!

Mama fetiței,  pe nume Rania, în vârstă de 9 ani, a spus că ea a decis ca cei doi să se despartă. Aceasta a preferat ca ei  să rămână fericiți, dar separați. Denisa Nechifor, fiind foarte fericită de faptul că a reușit până acum să-și crească fata singură, spune că poate și din cauza asta cele două au o relație foarte bună. ”Avem o relație foarte frumoasă, bazată pe respect, pe multă iubire și pe prietenie. Dacă copilul este înconjurat de dragoste și îi dai argumente, pro-contra… atunci comunicarea este una bună”, a spus Denisa Nechifor despre fiica sa.

Biografie

Adrian Cristea și noua sa iubită!
Adrian Cristea, pe teren

Adrian Cristea(34), este un fotbalist român. Acesta a făcut parte din echipa națională de fotbal a României. Cunoscutul fotbalist și-a început cariera la Iași, unde a fost promovat în prima echipă a Politehnicii, din sezonul 2002-2003. Pe parcurs a evoluat la această echipă până ân 2004, cînd a fost transferat la una dintre cele mai cunoscute echipe: Dinamo București. Ceea ce l-a ridicat cu o treaptă în scara vieții lui a fost golul înscris în Ghencea împotriva echipei Steaua. Datorită acestuia, echipa a avut cu 3 puncte mai multe. După episodul cu celebrul gol, dinamoviștii l-au reperat și au făcut toate eforturile penhtru a-l aduce la ei în echipă.

Printre poreclele acestuia date pe teren se află și: ”Hagi”, ”Ronaldinho” sau ”Prințul”. Ceea ce l-a făcut iubit de oamenii din sfera sportului au fost artificiile sale tehnice de pe teren, dar și golurile spectaculoase marcate tocmai din exteriorul careului. Iar, după ce a demonstrat de multe ori că este un jucător foarte bun, a impresionat în continuarea cu lovituri libere, care s-au concluzionat drep niște goluri impresionante.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×