Prin ce a trecut Ella de la Puterea Dragostei în copilărie. Drama care i-a marcat viața brunetei

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/06/2022, 20:28
Prin ce a trecut Ella de la Puterea Dragostei în copilărie. Drama care i-a marcat viața brunetei
Ella de la Puterea Dragostei, copilărie chinuită. Bruneta a suferit din cauza tatălui. Sursa foto: Instagram.com

Ella de la Puterea Dragostei a avut o copilărie chinuită și a suferit foarte mult din cauza figurii paterne. Fosta iubită a lui Jador a fost bătută de tată în repetate rânduri, dar a supraviețuit și a învățat să meargă înainte.

Ella de la Puterea Dragostei, copilărie chinuită. Bruneta a suferit din cauza tatălui

Ella de la Puterea Dragostei este conștientă că nu și-a putut alege părinții, de aceea nici nu-i judecă pentru traumele care i-au marcat copilăria. Din păcate, a trecut prin multe neplăceri și a îndurat lovituri de nedescris.

Mama sa este nevăzătoare încă de la vârsta de 14 ani și la rândul ei a acceptat multe din partea partenerului de viață. În prezent, fosta participantă de la Kanal D le este de ajutor părinților, mai ales celei care i-a dat viață.

„Viața este nedreaptă și până la urmă părinții nu ni-i alegem noi, Dumnezeu ni-i dă. Încercăm să supraviețuim, indiferent cum e situația și mergem așa cum ne-a trasat Dumnezeu linia.

Niciun copil n-ar merita anumite bătăi, care poate în zonele noastre ar fi normale. Atunci când bea, făcea ce făcea. Sincer, n-a fost o viață ușoară. Mama mea a învățat la Arad, o școală specială pentru nevăzători. 

Acontinuat să lucreze în Botoșani, la o fabrică de perii, ce era pentru nevăzători pe atunci și a avut apartamentul ei. Ea a acceptat, cum multe femei acceptă, nu o judec și nu este de judecat”, a mărturisit bruneta, conform spynews.ro.

Ella de la Puterea Dragostei suferă pentru mama ei

Din păcate, problemele par că nu se mai sfârșesc pentru Ella de la Puterea Dragostei, care recent a aflat că mama sa suferă de cancer. Femeia a fost diagnosticată cu metastază osoasă, boală care îi provoacă dureri cumplite.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei suferă că nu-i poate fi de ajutor celei care i-a dat viață, dar i-a oferit un cadou special. Frumoasa brunetă a înregistrat o piesă care îi este dedicată și în care spune tot ce poartă în suflet.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×