Ella de la „Puterea Dragostei”, în lacrimi după Jador: „Îmi pare rău că n-am rămas lângă el”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
01/05/2020, 22:54
Ella de la „Puterea Dragostei”, în lacrimi după Jador: „Îmi pare rău că n-am rămas lângă el”
Ella, în lacrimi după Jador. sursă foto: kanald.ro

Ella de la Puterea Dragostei varsă lacrimi amare din cauza lui Jador, eliminat din competiție, acum două luni,  în urma nominalizărilor făcute de ceilalți concurenți.

Ella de la Puterea Dragostei, în lacrimi pentru Jador

De la eliminarea lui Jador din competiție, Ella parcă nu își mai găsește liniștea. Îi simte lipsa în emisiune și izbucnește în lacrimi când vorbește despre el: „Îmi pare rău că nu am rămas lângă el”, a spus Ella printre lacrimile amare.

Jador a părăsit competiția la începutul lunii februarie și cel mai dureros moment, dar și romantic, în același timp, a fost, poate, despărțirea de Ella. Cei doi s-au îmbrățișat și au dansat împreună, pe o piesă de rămas bun.

Ella a vrut să-i transmită gândurile ei bune la plecare, însă, Jador nu a vrut să audă nimic, fiind absorbit, parcă, de ultimele clipe petrecute cu ea.

Tristețe mare în casă, după plecarea lui Jador

Plecarea lui Jador a fost una tristă și, în ciuda divergențelor pe care le-a mai avut în emisiune, a lăsat multe concurente cu ochii în lacrimi. Nici băieții nu au fost foarte bucuroși că părăsește competiția.

Nici lui nu i-a fost ușoară despărțirea de Ella. La un moment dat, în timpul îmbrățișării și dansului cu Ella, concurentul a izbucnit în lacrimi. A fost văzut și de o parte dintre concurenți. Întrebat de ce plânge, Jador a refuzat să răspundă, preferând să păstreze misterul.

Jador: Taci.

Ella: Și Dumnezeu să te binecuvânteze cu tot ce-ți dorești și nu ți-am vrut răul niciodată.

Jador: Taci.

Ella: De ce să tac? Fă-ți teatrul. Și nu ți-am vrut răul absolut niciodată.

Așa s-a încheiat dialogul dintre Jador și Ella, înainte ca acesta să părăsească competiția Puterea Dragostei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×